10 locatievideo's Vivium Zorggroep

10 locatievideo's Vivium Zorggroep

Uitgelichte videomarketing cases

Over deze case

Tijdens de coronacrisis was het niet mogelijk om mensen fysiek rond te leiden. Vooral niet in verpleeghuizen. Daarom koos Vivium Zorggroep er voor om een serie video's te maken.

Per vestiging is er een filmpje gemaakt waarin je een beeld krijgt van de locatie, appartementen en faciliteiten. Zie het als een digitale rondleiding.

Locatievideo's voor de website

De video's zijn toegevoegd aan de locatiepagina's op de website van Vivium. De combinatie tekst en video geeft de bezoekers een zeer compleet beeld van wat ze van de locatie kunnen verwachten.

Efficiënt produceren

De opnames van deze video's hebben we zo slim mogelijk geclusterd. Per dag hebben we twee van deze video's opgenomen.

Aan de hand van een voice-over stem wordt informatie gegeven over de locaties. Ook dit hebben we efficiënt aangepakt:

De kosten voor voice-over tikt best aan bij 10 video's. Daarom is er gekozen om een medewerker van Vivium deze teksten in te laten spreken. Een prima oplossing en resultaat, als je het ons vraagt!

Populariteit van achter de schermen video's

Zit jij weleens op Funda weg te zwijmelen bij die fantastische villa? We houden van binnenkijken. Tenminste, wij wel.

Met een achter de schermen video kom je op plekken waar je anders niet zou komen. Een achter de schermen video voor organisaties geeft extra transparantie. Als een organisatie deze video's deelt, laat het zien dat ze niets te verbergen hebben. Dat geeft een vertrouwt gevoel.

Een ander voordeel is dat je minder tijd kwijt bent aan het werven van nieuwe klanten. Zij hebben vaak al een concreter besluit kunnen nemen aan de hand van de online videopresentatie.

Andere cases

Wij geloven heilig in het opnemen van een reeks video's in één keer. Want je kunt de video-opnames dan slim clusteren en in een sterk format gieten. Ook ben je als klant in één keer klaar. Het scheelt tijd, het maakt de video's beter, en je hebt een doelgerichte videocampagne waarbij de video's goed op elkaar aansluiten.

Kijk ook naar deze andere video cases.

Vertel ons over je wensen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gewoon goede filmmaker

Ilse Kuiper, Content en communicatie DUOS, Erasmus MC

Gewoon goede filmmaker, begrijpt wat je wilt, en maakt er iets moois van. Professioneel, goed bereikbaar en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader!

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!