10 YouTube video's voor Singel Advocaten

Youtube videos laten maken

In opdracht van Singel Advocaten hebben we een serie van 10 YouTube video's geproduceerd.

In de video's worden twee advocaten om en om geïnterviewd door een interviewster. Iedere video behandelt een onderwerp relevant aan de dienstverlening van het advocatenkantoor, of een veelgestelde vraag.

Op die manier worden hulpzoekenden voorzien van een simpel antwoord op vragen waarmee ze wellicht zitten.

Bekijk hier een voorbeeld:

Experts in hun vakgebied

Met deze video's laten de advocaten zien dat ze vakkennis in huis hebben. Ze spelen geen blufpoker. Je kunt op ze vertrouwen.

Goed voor zoekmachine optimalisatie

Door de video's op YouTube te plaatsen en te voorzien van passende tags en titels, optimaliseert het kantoor met deze video's ook hun zichtbaarheid online. Hulpzoekenden kunnen daadwerkelijk via YouTube de bedrijfswebsite terecht komen of direct contact opnemen. Dat levert uiteindelijk nieuwe klanten op.

Zo is deze video ideaal ingericht op het zoekwoord "OM Zitting Wat Is Dat?":

Ondersteuning van artikelen

Aanvullend worden de video's ingezet om bestaande blogartikelen van bijpassende videocontent te voorzien. Hiermee neemt de bezoekerstijd van een artikel toe, wat positief is voor de ranking van het specifieke artikel in Google. Ook zorgt een video op je website voor een hogere conversieratio. De kans dat een bezoeker contact opneemt na het zien van een video, is groter dan wanneer zij alleen een lap tekst kunnen lezen.

Alle video's zijn te vinden op het YouTube kanaal van Singel Advocaten.

Ook zo'n videoserie maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op als we je kunnen helpen bij het maken van een serie video's.

Meer informatie aanvragen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

Ik ben super blij met het resultaat

Maartje Mutter, Marketing Manager, Baseflow

Een professioneel bedrijf dat ik van harte zou aanbevelen! Ze begrepen onze wensen, de communicatie was goed en ze zijn prettig in de omgang. Ik ben super blij met het resultaat, een te gekke showreel video waar we trots op zijn!

Review Anne

Hele pure opname

Anne van Veen, Eigenaar, De Keuken Kliniek

Tijdens de opnames wist Pro Motion Film een fijne sfeer te creëren, zodat ik me prettig voelde op camera. Doordat ik zo mezelf kon zijn werd het een hele pure opname, iets waar ik veel waarde aan hecht. Heel snel na de leuke opnamedag kreeg ik het resultaat al te zien. Pro Motion Film heeft dit super goed ge-edit.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!