12 promotievideo's BouwTalent

Voorbeeld videomarketing

In opdracht van BouwTalent Noord maakten we een serie van 12 video's voor hun website, Facebook en Instagram.

BouwTalent Noord helpt studenten bij het vinden van een bouwbedrijf waar zij hun leer-werktraject kunnen volgen.

Andersom helpt BouwTalent Noord de bouwbedrijven bij het vinden van gemotiveerde studenten die zij kunnen opleiden tot werknemers van de toekomst.

Video deliverables

  • 1 algemene promotiefilm
  • 1 teaser clip
  • 1 referentievideo (bouwbedrijven aan het woord over BouwTalent Noord)
  • 3 student portretten
  • 3 teaser clips
  • 3 Instagram Stories

Opzet van deze video's

Voor deze video's brachten we een bezoek aan 3 bouwbedrijven. Ieder bouwbedrijf is een "case" waarbij zowel een student in opleiding als manager van het bouwbedrijf aan het woord komt over hun ervaring met BouwTalent Noord.

De nadruk ligt visueel op het in beeld brengen van de studenten. Omdat we uiteindelijk per student ook een korte promo produceren.

Verder zien we een vertegenwoordiger vanuit BouwTalent die op alle locaties aanwezig is. Hiermee laten we de betrokkenheid en dienstverlening van BouwTalent zien.

Alle personen vertellen op camera over hun ervaring.

Algemene promotiefilm - 3 minuten

Deze promotiefilm geeft een algemeen beeld van de dienstverlening van Bouwtalent. Verteld vanuit BouwTalent, de bouwbedrijven en studenten.

Ondertussen zien we beelden van de bouwbedrijven en projectlocaties in Leeuwarden, Ilpendam en Amsterdam.

Klant testimonial - 2 minuten

De klant testimonial is een variant van de promotiefilm. Deze video duurt 2 minuten en richt zich alleen tot de bouwbedrijven. Wat hebben bouwbedrijven aan een student vanuit BouwTalent?

Student portretten - 1 minuut

We maakten daarnaast ook 3 korte video's met het verhaal van de student.

Wat is hun ambitie? Waarom hebben zij voor deze opleiding gekozen?

Hier kunnen andere studenten zich weer in herkennen zodat zij sneller contact opnemen met BouwTalent.

Voorbeeld:

Teaser voor Facebook en Instagram:

Instagram Stories:

Overal zichtbaar

Dankzij een slimme manier van produceren, zijn er in korte tijd veel video's gemaakt. 2 dagen filmen levert uiteindelijk 12 video's op.

Hiermee is BouwTalent zichtbaar op al hun social kanalen en op de belangrijkste landingspagina's van hun website.

De video's dienen meerdere doeleinden en zijn jarenlang houdbaar.

Fan van videocampagnes

Wij zijn fan van deze vorm van videomarketing. Bedrijven kunnen vrij eenvoudig een serie marketingvideo's laten maken voor een paar maanden, het hele jaar of zelfs voor 5 jaar. Hiermee ben je in een keer klaar. Het is veel effectiever en efficiënter dan 1 losse bedrijfsvideo laten maken. Met 12 video's ben je uiteindelijk een stuk zichtbaarder.

Ook kunnen we alle video's dezelfde tone of voice geven omdat ze in hetzelfde productietraject worden gemaakt.

Raak jij hier net zo enthousiast van?

Referentievideo's zijn uitermate effectief en jouw klanten of partners helpen je hier vast graag bij. Voor hen betekent deelname aan zo'n video immers ook naamsbekendheid.

Het mooie is daarnaast dat de kans aanwezig is dat jouw klanten de video's via sociale kanalen ook weer delen met hun netwerk. Zo komen nog meer mensen in aanraking met jouw merk

Nog een voordeel

Oké nog een voordeel (en tip):

Vaak kun je in zo'n referentievideo maar 1 of 2 minuten aan quotes kwijt. Terwijl het interview met je klant vaak veel langer duurt en de antwoorden veel uitgebreider zijn.

De dialoog van het hele interview kun je daarom ook nog uittypen en via de website delen in de vorm van een blogartikel. Zet de korte referentievideo bovenaan het artikel.

Meer verkopen met video

Wil jij ook meer verkopen met video? We helpen je graag met het afstemmen en de productie van een doelgerichte videocampagne.

Vertel ons over je wensen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Testimonial promotievideo's

Stelt iedereen op zijn gemak

Vincent Schothuis, Marketing Manager, RiskQuest

Niels heeft voor ons bedrijf RiskQuest een aantal promotievideo's opgenomen die wij gebruiken op onze website en onze social mediakanalen. De opnamedag zelf verliep soepel. Niels stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de opnames binnen een paar takes klaar waren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!