12 promotievideo's BouwTalent

Voorbeeld videomarketing

In opdracht van BouwTalent Noord maakten we een serie van 12 video's voor hun website, Facebook en Instagram.

BouwTalent Noord helpt studenten bij het vinden van een bouwbedrijf waar zij hun leer-werktraject kunnen volgen.

Andersom helpt BouwTalent Noord de bouwbedrijven bij het vinden van gemotiveerde studenten die zij kunnen opleiden tot werknemers van de toekomst.

Video deliverables

  • 1 algemene promotiefilm
  • 1 teaser clip
  • 1 referentievideo (bouwbedrijven aan het woord over BouwTalent Noord)
  • 3 student portretten
  • 3 teaser clips
  • 3 Instagram Stories

Opzet van deze video's

Voor deze video's brachten we een bezoek aan 3 bouwbedrijven. Ieder bouwbedrijf is een "case" waarbij zowel een student in opleiding als manager van het bouwbedrijf aan het woord komt over hun ervaring met BouwTalent Noord.

De nadruk ligt visueel op het in beeld brengen van de studenten. Omdat we uiteindelijk per student ook een korte promo produceren.

Verder zien we een vertegenwoordiger vanuit BouwTalent die op alle locaties aanwezig is. Hiermee laten we de betrokkenheid en dienstverlening van BouwTalent zien.

Alle personen vertellen op camera over hun ervaring.

Algemene promotiefilm - 3 minuten

Deze promotiefilm geeft een algemeen beeld van de dienstverlening van Bouwtalent. Verteld vanuit BouwTalent, de bouwbedrijven en studenten.

Ondertussen zien we beelden van de bouwbedrijven en projectlocaties in Leeuwarden, Ilpendam en Amsterdam.

Klant testimonial - 2 minuten

De klant testimonial is een variant van de promotiefilm. Deze video duurt 2 minuten en richt zich alleen tot de bouwbedrijven. Wat hebben bouwbedrijven aan een student vanuit BouwTalent?

Student portretten - 1 minuut

We maakten daarnaast ook 3 korte video's met het verhaal van de student.

Wat is hun ambitie? Waarom hebben zij voor deze opleiding gekozen?

Hier kunnen andere studenten zich weer in herkennen zodat zij sneller contact opnemen met BouwTalent.

Voorbeeld:

Teaser voor Facebook en Instagram:

Instagram Stories:

Overal zichtbaar

Dankzij een slimme manier van produceren, zijn er in korte tijd veel video's gemaakt. 2 dagen filmen levert uiteindelijk 12 video's op.

Hiermee is BouwTalent zichtbaar op al hun social kanalen en op de belangrijkste landingspagina's van hun website.

De video's dienen meerdere doeleinden en zijn jarenlang houdbaar.

Fan van videocampagnes

Wij zijn fan van deze vorm van videomarketing. Bedrijven kunnen vrij eenvoudig een serie marketingvideo's laten maken voor een paar maanden, het hele jaar of zelfs voor 5 jaar. Hiermee ben je in een keer klaar. Het is veel effectiever en efficiënter dan 1 losse bedrijfsvideo laten maken. Met 12 video's ben je uiteindelijk een stuk zichtbaarder.

Ook kunnen we alle video's dezelfde tone of voice geven omdat ze in hetzelfde productietraject worden gemaakt.

Raak jij hier net zo enthousiast van?

Referentievideo's zijn uitermate effectief en jouw klanten of partners helpen je hier vast graag bij. Voor hen betekent deelname aan zo'n video immers ook naamsbekendheid.

Het mooie is daarnaast dat de kans aanwezig is dat jouw klanten de video's via sociale kanalen ook weer delen met hun netwerk. Zo komen nog meer mensen in aanraking met jouw merk

Nog een voordeel

Oké nog een voordeel (en tip):

Vaak kun je in zo'n referentievideo maar 1 of 2 minuten aan quotes kwijt. Terwijl het interview met je klant vaak veel langer duurt en de antwoorden veel uitgebreider zijn.

De dialoog van het hele interview kun je daarom ook nog uittypen en via de website delen in de vorm van een blogartikel. Zet de korte referentievideo bovenaan het artikel.

Meer verkopen met video

Wil jij ook meer verkopen met video? We helpen je graag met het afstemmen en de productie van een doelgerichte videocampagne.

Vertel ons over je wensen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

Ik ben super blij met het resultaat

Maartje Mutter, Marketing Manager, Baseflow

Een professioneel bedrijf dat ik van harte zou aanbevelen! Ze begrepen onze wensen, de communicatie was goed en ze zijn prettig in de omgang. Ik ben super blij met het resultaat, een te gekke showreel video waar we trots op zijn!

Review Anne

Hele pure opname

Anne van Veen, Eigenaar, De Keuken Kliniek

Tijdens de opnames wist Pro Motion Film een fijne sfeer te creëren, zodat ik me prettig voelde op camera. Doordat ik zo mezelf kon zijn werd het een hele pure opname, iets waar ik veel waarde aan hecht. Heel snel na de leuke opnamedag kreeg ik het resultaat al te zien. Pro Motion Film heeft dit super goed ge-edit.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!