6 bedrijfsvideo's Viewie Media

Video marketing voorbeeld

In opdracht van Viewie Media maakten we een serie bedrijfsvideo's. Allereerst hebben ze een bedrijfsfilm laten maken:

1. Bedrijfsfilm gecombineerd met klant ervaringen

In de bedrijfsfilm vertelt eigenaar Laurens over de voordelen van digitale raampresentatie, het product dat ze aanbieden. Dit wordt aangevuld met quotes van tevreden makelaars die het product al gebruiken. Om het product tastbaar te maken zien we tussendoor shots van de digitale etalages en hoe de software op de beeldschermen wordt toegepast.

2. Drie klant testimonials

Voor de bedrijfsfilm hebben we dus bij drie klanten gefilmd. Naast mooie beelden van het product leverde dat per klant ook een testimonial op: hun persoonlijke ervaring met Viewie Media. Om die reden heeft Viewie Media ook driemaal een verdiepende testimonial video laten maken via ons.

3. Twee uitlegvideo's voor YouTube

We adviseerden Viewie Media om voor SEO optimalisatie ook een paar uitlegvideo's op te nemen met tips over hoe je als makelaar een digitale etalage kunt inrichten. Met onze autocue kun je razendsnel zo'n instructiefilm laten maken of ander type content met dialoog opnemen. Viewie Media schreef twee scriptjes en in 30 minuten stonden beide video's er op.

Aanpak van dit videoproject

Digitale raampresentatie aan de hand van software is een vrij ingewikkeld product, daarom is er gekozen voor een serie bedrijfsvideo's waarin we het product laten zien terwijl hierover wordt verteld. Aan bod komen:

  • de voordelen
  • de werkwijze
  • klantervaring

Zodoende krijgen nieuwe potentiële klanten een veel beter beeld bij wat ze kunnen verwachten en waarom het de moeite waard is om hierin te investeren.

Wil je ook dit soort video's laten maken?

Wij denken graag met je mee over je videostrategie en videomarketing mogelijkheden. Vervolgens kunnen we de videoproductie voor je uit handen nemen.

Neem direct contact met ons op voor een offerte en vrijblijvend advies.

Direct offerte aanvragen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

Ik ben super blij met het resultaat

Maartje Mutter, Marketing Manager, Baseflow

Een professioneel bedrijf dat ik van harte zou aanbevelen! Ze begrepen onze wensen, de communicatie was goed en ze zijn prettig in de omgang. Ik ben super blij met het resultaat, een te gekke showreel video waar we trots op zijn!

Review Anne

Hele pure opname

Anne van Veen, Eigenaar, De Keuken Kliniek

Tijdens de opnames wist Pro Motion Film een fijne sfeer te creëren, zodat ik me prettig voelde op camera. Doordat ik zo mezelf kon zijn werd het een hele pure opname, iets waar ik veel waarde aan hecht. Heel snel na de leuke opnamedag kreeg ik het resultaat al te zien. Pro Motion Film heeft dit super goed ge-edit.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!