6 bedrijfsvideo's Viewie Media

Video marketing voorbeeld

In opdracht van Viewie Media maakten we een serie bedrijfsvideo's. Allereerst hebben ze een bedrijfsfilm laten maken:

1. Bedrijfsfilm gecombineerd met klant ervaringen

In de bedrijfsfilm vertelt eigenaar Laurens over de voordelen van digitale raampresentatie, het product dat ze aanbieden. Dit wordt aangevuld met quotes van tevreden makelaars die het product al gebruiken. Om het product tastbaar te maken zien we tussendoor shots van de digitale etalages en hoe de software op de beeldschermen wordt toegepast.

2. Drie klant testimonials

Voor de bedrijfsfilm hebben we dus bij drie klanten gefilmd. Naast mooie beelden van het product leverde dat per klant ook een testimonial op: hun persoonlijke ervaring met Viewie Media. Om die reden heeft Viewie Media ook driemaal een verdiepende testimonial video laten maken via ons.

3. Twee uitlegvideo's voor YouTube

We adviseerden Viewie Media om voor SEO optimalisatie ook een paar uitlegvideo's op te nemen met tips over hoe je als makelaar een digitale etalage kunt inrichten. Met onze autocue kun je razendsnel zo'n instructiefilm laten maken of ander type content met dialoog opnemen. Viewie Media schreef twee scriptjes en in 30 minuten stonden beide video's er op.

Aanpak van dit videoproject

Digitale raampresentatie aan de hand van software is een vrij ingewikkeld product, daarom is er gekozen voor een serie bedrijfsvideo's waarin we het product laten zien terwijl hierover wordt verteld. Aan bod komen:

  • de voordelen
  • de werkwijze
  • klantervaring

Zodoende krijgen nieuwe potentiële klanten een veel beter beeld bij wat ze kunnen verwachten en waarom het de moeite waard is om hierin te investeren.

Wil je ook dit soort video's laten maken?

Wij denken graag met je mee over je videostrategie en videomarketing mogelijkheden. Vervolgens kunnen we de videoproductie voor je uit handen nemen.

Neem direct contact met ons op voor een offerte en vrijblijvend advies.

Direct offerte aanvragen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Testimonial promotievideo's

Stelt iedereen op zijn gemak

Vincent Schothuis, Marketing Manager, RiskQuest

Niels heeft voor ons bedrijf RiskQuest een aantal promotievideo's opgenomen die wij gebruiken op onze website en onze social mediakanalen. De opnamedag zelf verliep soepel. Niels stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de opnames binnen een paar takes klaar waren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!