PMF Complete Bundle

Vergroot je naamsbekendheid, maak van kijkers fans en verkoop sneller en meer met video. Deze 7 onmisbare e-books onthullen alle geheimen.

-90% € 664,- € 69,-

In winkelmandje

Wil je beter worden in het maken van goede video's en niet duizenden euro's kwijt zijn aan een tijdrovende cursus? Dan is de PMF Complete Bundle met 7 e-books de perfecte oplossing.

Ontdek op je eigen tempo hoe je ijzersterke scripts schrijft, de mooiste video's filmt en bewerkt en hoe je er voor zorgt dat jouw video's goed bekeken worden.

De Complete Bundle bestaat uit 7 onmisbare modules

Deze bundel bestaat uit 7 e-books boordevol need-to-know informatie. Het kostte me jaren om al deze kennis te verzamelen, en jij krijgt het zo aangeboden. Dit zijn de modules.

Module 1. IJzersterke scripts schrijven

Met een verzameling opnames heb je nog geen succesvolle video. Want hoe plak je beelden op een logische manier aan elkaar? Scripts zijn daarbij onmisbaar. Dit praktische e-book laat je precies zien hoe je met scripts sneller, beter en efficiënter video's maakt.


Module 2. Filmen met je smartphone

In het e-book filmen met je smartphone ontdek je hoe je supersnel de beste video's filmt en monteert met je smartphone. Je hoeft geen duizenden euro's uit te geven om professionele video's te maken!

Module 3. Perfecte video's monteren

Urenlang zweten om de mooiste video's en vlogs te maken is niet langer nodig. Monteer de mooiste video's in de helft van de tijd, met de tips en strategieën uit dit e-book. Ideaal voor ondernemers, marketeers en studenten.

Module 4. Blauwdruk succesvolle videomarketing

Een goed doordachte videomarketingstrategie is onmisbaar voor je toekomstige succes.

En het mooie is dat ik je exact laat zien hoe je zo'n strategie opstelt, uitvoert en maximaliseert. Een must-read!

Module 5. Onweerstaanbare interviews maken

Interviewen is een onmisbaar onderdeel van videomarketing. Maar welke vragen stel je en wanneer kun je beter niets zeggen? Iedereen kan het leren, met de slimme trucs en handige hacks uit dit e-book. Zo maak je van elk gesprek een succes.

Module 6. Geld verdienen met YouTube

De concurrentie op YouTube is groot en zichtbaar zijn is lastig. Maar het kan nog steeds, met een goed plan, duidelijke doelen en een flinke dosis enthousiasme. Ontdek stap voor stap hoe je een effectieve YouTube-strategie bepaalt en uitvoert.

Module 7. Doelgerichte productvideo's en video-advertenties maken

Je kunt de mooiste producten en diensten aanbieden. Je hebt er alleen niets aan, als niemand dat weet. Met productvideo's en video-advertenties bereik je snel de juiste mensen. Of je nu vlogger, YouTuber of ondernemer bent. Dit e-book onthult alles wat je moet weten.

Waarom deze 7 praktische video masterclasses?

Even voorstellen: mijn naam is Niels de Groot en ik maak sinds 2011 video's in opdracht van bedrijven. Inmiddels heb ik meer dan 250 bedrijven geholpen met video.

Online video is tegenwoordig overal om ons heen en daarom groeit de wens onder velen om ook zelf goede video's te maken voor social media en YouTube.

Ik merk alleen dat startende videomakers vaak in het begin nog wat ervaring missen en daarom niet gelijk het maximale uit hun videoproducties halen. Dat is jammer!

Dit was voor mij de reden om deze 7 e-books te schrijven.

Met deze 7 e-book masterclasses kun je video doelgericht aanpakken en veelgemaakte fouten voorkomen.

Claim deze combinatiedeal voor € 69

(100% tevredenheids garantie, je hebt dus niets te verliezen)

Haal echt alles uit video met de PMF Complete Bundle

Vergroot je naamsbekendheid, maak van kijkers fans en verkoop sneller en meer. Deze 7 onmisbare e-books onthullen alle geheimen.

✅ Film en bewerk de mooiste video's

✅ Schrijf fantastische scripts

✅ Verspreid je unieke en onweerstaanbare verhaal

✅ Bouw een succesvol YouTube kanaal

En in het bijzonder voor bedrijven:

✅ Bepaal een ijzersterke videomarketing-strategie

✅ Werf nieuwe klanten en medewerkers

✅ Krijg eenvoudig meer views, leads en aanvragen dankzij video

Ja, ik wil nu de Complete Bundle

"Gebruik geen video om kijkers te imponeren. Gebruik video om ze te raken."

Vroeger was verkopen eenvoudig. Je adverteerde voor veel geld op radio, tv of in de krant en hoopte er het beste van. Maakte je winst? Dan stak je dat geld in nieuwe advertenties, en begon je opnieuw.

Tegenwoordig is verkopen een stuk lastiger. Potentiële kopers zitten overal, online en offline. En ze hebben jou als verkoper niet meer nodig om te weten wat je producten of diensten doen. Dat googelen ze gewoon. Je moet dus echt opvallen bij ze, en dat gaat niet zomaar.

Gelukkig is één ding hetzelfde gebleven. Mensen houden van mensen en niet van bedrijven. Daarom is video de ideale manier om jezelf te laten zien.

In een video zien mensen je gezicht, horen ze je stem en ervaren ze je bevlogenheid. Bovendien kijkt iedereen video's en steeds vaker op de telefoon. Betreed daarom de wereld van de mensen die je wilt bereiken met video. Dan val je sneller op, overtuig je meer en verkoop je zonder te verkopen. Of je nu vlogt, donateurs zoekt of klanten werft.

Herken je dit?

  • Je wilt sneller in contact komen met de juiste mensen.
  • Je wilt meer producten of diensten verkopen via internet.
  • Je steekt veel tijd in SEO en Google Ads, zonder resultaat.

In al deze situaties is video ideaal. Want iedereen kijkt video's en dat doen we steeds langer.

  • Mensen kijken gemiddeld zo'n 18 uur online video per week.
  • Elk jaar neemt de vraag naar 'how to'-video's op YouTube met 70% toe.
  • Op productpagina's met beeld en geluid kopen mensen 4 keer zo snel.

En zo zijn er nog veel meer voordelen. Doe je nu weinig of niets met video? Dan laat je enorme kansen liggen!

Krijg direct toegang tot de Comple Bundle van Pro Motion Film

Ontdek in de Complete Bundle nauwgezet hoe je videomarketing succesvol inzet. Van het filmen met je smartphone tot sneller en beter monteren. En van effectiever vloggen tot het inzetten van slimme strategieën om kijkers te verleiden. Je leest het allemaal.

De bundel is super praktisch en toegankelijk voor iedereen. Ook als je geen ervaring hebt met video's opnemen, vloggen en online marketing. Volg je de tips, stappenplannen en oefeningen nauwgezet? Dan werkt video gegarandeerd voor jou.

Ja, ik wil nu deze complete bundel

Complete Bundle onmisbaar voor iedereen die online wil overtuigen

Met doelgerichte videomarketing vergroot je je invloed bij de mensen die je wilt bereiken. Val op, verleid ze en maak van kijkers kopers. Dan werkt video écht voor je. Bestel nu de Complete Bundle van PMF en ga ermee aan de slag. Dan staat niets je online succes meer in de weg.

Ja, ik wil meer klanten werven

Dit kun je na het voltooien van de Complete Bundle

Vind, boei en bind kijkers

Klanten werf je niet vanzelf. Verplaats je in potentiële kopers en maak video's over hun vragen, uitdagingen en onzekerheden. Zo trek je meteen hun aandacht en verleid je ze tot kopen.

✅ Inspireer potentiële klanten en creëer een band

Verkopen doe je met emoties en niemand wil iets aangesmeerd krijgen. Met video bespeel je verbaal en non-verbaal het gevoel van kijkers en schep je een band. Kijkers worden zo niet alleen klant, maar ook fans. En echte fans, die kopen alles van je.

✅ Maak sneller, beter en bewuster video's

Tijd is geld, zo simpel is het. Besteed je kostbare tijd daarom optimaal en werk altijd met een plan. Met de tips, adviezen en strategieën uit deze bundel haal je het maximale uit je schaarse tijd.

Maak een ijzersterke indruk door gewoon jezelf te zijn

Verkopen draait niet om gladde praatjes en valse beloftes. In vlogs en video's kun je gewoon jezelf zijn en kijkers overtuigen met een eerlijk verhaal. Dat voelt goed voor je kijkers én jezelf.

✅ Weet wat werkt (en wat niet)

Weet je niet wat werkt bij de mensen die je wilt bereiken? Dan doe je maar wat en scoor je nooit. Ontdek daarom hoe je het rendement van je video's meet en hier je voordeel mee doet. Dan maak je steeds krachtiger video's.

Ja, ik wil videomarketing inzetten als een pro

Krijg direct toegang tot deze bundel


✅ Bepaal doelen en krijg grip op je inspanningen.

✅ Maak sneller, beter en doelgerichter video's.

✅ Volg praktische tips, trucs en stappenplannen.

✅ Krijg beproefde tips van een ervaren videomarketeer.

✅ Blijf op het netvlies van bestaande en nieuwe klanten.

✅ Vergroot je rendement dankzij onmisbare conversietips.

✅ Laat video voor je werken en bespaar zo tijd en geld.

Ja, ik wil direct toegang tot de bundel

En begin binnen 5 minuten met het werven van klanten.

✅ 7 praktisch e-books

✅ Tips, strategieën en stappenplannen

✅ Direct kopieerbare voorbeelden

✅ 100% tevredenheidsgarantie

Ja, ik wil meer leads, likes en opdrachten

En maak mezelf onweerstaanbaar met ijzersterke video's.

100% Tevredenheid Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat jij succesvoller wordt als vlogger, YouTuber of ondernemer na het opvolgen van de Complete Bundle. Lukt het jou binnen 30 dagen niet, dan stort ik het aankoopbedrag terug, zonder vragen te stellen. Je hebt dus niets te verliezen.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik deze bundel bestellen?

Ik verkoop de bundel en losse e-books exclusief via mijn website.

Ik verkoop (nog) niet echt iets. Is dit boek wel geschikt voor mij?

Absoluut! In de wereld draait alles om verkopen, en dit hoeven niet meteen producten of diensten te zijn. De tips uit deze bundel kun je ook gebruiken voor SEO, sociale media, nieuwsbrieven en zelfs beursdeelnames. Mensen blijven mensen en de meeste verkoopprincipes zijn universeel.

Krijg ik een factuur?

Uiteraard en volledig automatisch. Na betaling ontvang je de factuur in PDF-formaat in je inbox.

Kan ik mijn aanschaf ongedaan maken, als de bundel toch niet bij me past?

Zeker en je hoeft niets uit te leggen. Stuur me binnen 30 dagen een mailtje en ik stort de aanschafprijs terug. Overigens heeft nog nooit iemand dit gedaan.

Ja, ik wil nu de Complete Bundle

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92