Art director inhuren

De kwaliteit van video content schuilt in de details. Een goede art director is hierin een belangrijke factor. De art director bewaakt de artistieke visie van je bedrijf en zorgt voor het uitwerken van visuele details. Zoals een script writer voor het verhaal zorgt. Samenwerken met een art director betekent content van de hoogste kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Een art director inhuren doe je om creatieve ideeën naar een hoger niveau te tillen en hier een visueel uitvoerbaar plan van te maken. Een goed verhaal is pas echt een goed verhaal wanneer de kijker emotie voelt bij jouw video. Dat zal vrijwel altijd tot actie leiden. Die kans neemt toe als het verhaal visueel klopt.

Alle details uitwerken

Het is belangrijk dat alles klopt in jouw video. Een art director geeft jou hier zekerheid over. De video content wordt altijd in een bepaalde setting gemaakt. De art director zorgt er voor dat alles bij elkaar past. Denk aan het decor, rekwisieten, kleding of kleurgebruik. Die aspecten kunnen video positief beïnvloeden als je ze goed gebruikt.

Soorten video

Een art director inhuren kan elk soort video ten goede komen. Of het nu gaat om een online commercial met acteurs of branded video content met medewerkers. De investering in een art director zorgt er voor dat de kwaliteit van de productie een stuk hoger wordt. De kijker zal daardoor veel meer onder de indruk raken.

Cameraploeg inhuren met art director

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!