Knalt jouw merk al van het scherm?

Timelapse laten maken

Timelapse laten maken van je evenement of bouwproject? Het opnemen van de perfecte timelapse video vraagt om ervaring. We helpen je hier graag mee.

Timelapse professioneel gefilmd en gemonteerd

De meeste mensen hebben wel eens versnelde wolken in een video gezien, of een mooie ontluikende bloem.

Timelapse techniek speelt met tijd. Het is een hybride vorm van video en fotografie. Een bijzondere techniek die videobeelden laat zien die je in het normale leven met het blote oog realtime nooit zou kunnen bekijken. Technologie heeft timelapse mogelijk gemaakt voor de consument.

Waarom een professionele timelapse video laten maken?

Een timelapse video maken is net als koken. De meeste mensen kunnen wel koken. Desondanks is er een verschil tussen smaak en kwaliteit.

Timelapse laten maken

Belangrijk dat het goed gebeurt

Veel bedrijven gebruiken deze vorm van video om te laten zien wat hun werk inhoud, voor hun (potentiële) klanten of eigen sociale netwerk. Bijvoorbeeld bouwbedrijven of projectontwikkelaars.

Toch komt er meer bij kijken dan het neerzetten van een simpele camera en het kan vaak maar één keer opgenomen worden. Dan is het wel zo belangrijk dat het ook goed gebeurt. Daarom maken wij professionele timelapses. Prachtige opnamen strak gemonteerd op muziek. Van een paar uur tot en met een aantal jaren beeldopnames. Bouwprojecten, werkprocessen of de seizoenen van de natuur. Alles is mogelijk

Timelapse project in de bouw

Met name bedrijven in de bouw hebben baat bij een timelapse. Hiervoor werken wij samen met onze timelapse partner Bouwvideo.nl. Zij zijn volledig gespecialiseerd in timelapse video.

Bouwvideo neemt vooraf met de klant een duidelijke korte vragenlijst door om vast te stellen wat nu precies de wensen zijn en kunne op basis daarvan de projectkosten vaststellen. Vervolgens installeert Bouwvideo voor langere tijd een professionele timelapse camera op projectlocatie. Dagelijks kunnen zij op afstand controleren of de camera nog steeds aan staat.

Dit kan gaan om een project van weken, maanden of zelfs jaren.

Als de foto-opnames eenmaal gemaakt zijn optimaliseren wij handmatigl het beeldmateriaal en renderen we de beelden tot een ruwe timelapse video. Daarna kan de timelapsevideo verwerkt worden in bijvoorbeeld een bedijfsvideo.

Timelapse optimalisatie: Na afloop spotten wij al het beeldmateriaal met grote precisie. We selecteren de beste delen waarin visueel het meeste gebeurt. Via vloeiende overgangen en kleurcorrectie worden alle fragmenten naadloos aan elkaar gemonteerd.

Meer dan een timelapse laten maken?

Heb je naast timelapse opnamen ook al eens nagedacht over andere manieren om het bouwproject in beeld te brengen?

Voor nog meer impact is het ook mogelijk om een "gewone" cameraman en fotograaf langs te laten komen.

De cameraman maakt aanvullend opnames van het hele werkproces en kan interviews of een fly over met drone opnemen. Zie bijvoorbeeld deze video:

Door een timelapse te combineren met andere content, kun je jouw doelgroep nog beter op de hoogte houden over waar je mee bezig bent. Zo blijf je top of mind.

Wij hebben veel ervaring met vastgoedvideo content en kunnen je advies geven over nog meer bruikbare video content voor je website en social kanalen.

Een timelapse laten maken via Bouwvideo

Wij laten je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het opnemen van een timelapse. Dit kan op allerlei manieren.

Neem contact op met Bouwvideo.nl

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

De videogroeiformule - voor ambitieuze bedrijven

Laat je bedrijf sneller groeien met video. Claim nu de gratis whitepaper en ontdek hoe je video voor je laat werken.