Wat kost videomarketing?

Op de vraag wat videomarketing kost is geen sluitend antwoord te geven. Het opzetten van een videomarketing strategie is maatwerk. Dit kan per onderneming verschillen.

Omdat er veel variabele factoren zijn. Bijvoorbeeld het soort video content dat je wil maken en de hoeveelheid video's. Maar ook wat voor soort videoproductiebedrijf je inhuurt. Dit heeft allemaal invloed op de prijs.

Pak je het slim aan, dan kun je de op een voordelige manier video content produceren en levert een videomarketingcampagne je vooral veel op.

Kwaliteit voorop

Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een reeks video's. Daarbij houden we optimaal rekening met het behalen van jullie marketingdoeleinden. Want uiteindelijk moet de video content natuurlijk meer opleveren dan het kost.

Door jarenlange ervaring hebben we veel kennis over wat wel en niet werkt op videogebied. Daarmee kunnen we je voorzien van goede adviezen en de productie helemaal uit handen nemen. Wanneer je een idee hebt, dan kunnen wij dit idee naar een doelgerichte strategie en beeldtaal vertalen.

Kosten besparen

Wij doen er alles aan om de kosten in de hand te houden.

Zo kan je er voor kiezen om een serie te maken in plaats van een enkele video. Dat levert een sterke campagne op. Een reeks past vaak beter in een videomarketing strategie dan een enkele video.

En de prijs per video neemt exponentieel af omdat het voor ons als producent makkelijker is om een groot aantal video's tegelijkertijd te werken.

Om tafel zitten

Het is begrijpelijk dat je niet goed weet wat de kosten en mogelijkheden zijn.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op. Aan de hand van een intake gesprek kunnen we samen tot een ideale video content marketing strategie komen!

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Populaire diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle populaire diensten