Bedrijfsfilm maken met drone

Een bedrijfsfilm maken met drone is heel populair. Dit wordt steeds vaker gedaan.

Een drone fly-over geeft een uniek beeld van een locatie. Met je eigen ogen kun je dit niet ervaren. Dat is de kracht van een drone opname.

Impact

In combinatie met de andere camerabeelden springt een drone opname er echt uit. Vooral als je de drone opnames subtiel in de bedrijfsfilm verwerkt. Met een sterk openingsbeeld heb je gelijk de aandacht van je kijker te pakken.

Cameraman met drone

Onze cameraman neemt naast een normale cameraset altijd een drone mee, zodat hij ook aanvullende drone opnames kan maken.

Bedrijfsfilm met drone via Pro Motion Film

Wij hebben jaren ervaring met het maken van professionele bedrijfsfilms. Je krijgt een unieke bedrijfsfilm die past bij de identiteit van je bedrijf en die jaren mee kan.

We maken een authentieke bedrijfsfilm waarin een compleet overzicht wordt gegeven van wie je bent en wat je doet. Aan de hand van prachtige beelden opgenomen op locatie, gecombineerd met een voice-over of interviews. Alles is mogelijk.

Meer weten over Bedrijfsfilm laten maken

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Pro Motion Film

Meer dan acht jaar ervaring in videoproductie

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!