Hoe haal ik het meeste uit een draaidag?

De beste draaidag is een draaidag waarop je meters maakt, en waarop je aan het eind van de dag met een voldaan gevoel terugkijkt: alles staat erop.

Script en teksten voorbereiden

Je haalt het meeste uit een opnamedag door goede voorbereidingen te treffen. Denk allereerst aan het voorbereiden van een script zodat alle teksten, shots en handelingen al bekend zijn. Print alles uit. En stuur van te voren een mail rond naar alle betrokkenen met script en planning .

Ideale opnamelocatie

Ook belangrijk: locatie, locatie, locatie. Zorg voor een plek met voldoende ruimte. Een opnamelocatie die helemaal is opgeruimd en met genoeg bewegingsruimte voor jou, de crew en alle betrokkenen. Voorkom afleidende factoren zoals omgevingsgeluid of personen die niets met de shoot te maken hebben. Ieder detail telt mee.

Dus zorg dat alles netjes is op de set en voeg eventueel ook items en props toe aan de ruimte om je shot nog mooier te maken.

Genoeg eten en drinken

Voor de perfecte opnamesfeer en genoeg energie om de hele dag door te knallen: zorg voor een ruim aanbod aan lekker eten en drinken. Ja, het helpt echt.

Opnamen professioneel uitbesteden?

Veel handen maken licht werk. En professionele handen maken je opnamen een stuk professioneler. Wil je je opnamen echt naar een hoger niveau tillen, huur dan een cameraman of cameraploeg in. Op die manier kun jij je helemaal focussen op wat je wilt vertellen.

Meer weten over Cameraman inhuren

Pro Motion Film

Meer dan acht jaar ervaring in videoproductie

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!