Op welke kanalen kan ik mijn video plaatsen?

Je kunt je video op veel manieren delen met je doelgroep. Denk allereerst aan je website. Daarmee maak je een pagina aantrekkelijker. Denk hierbij aan waardevolle content zoals vlogs, interviews of uitlegvideo's. Of een korte promo of productvideo om de verkoop van een product of dienst op te schroeven.

Voordelen video content op website

Plaats je de video op je site? Dan is slim om het onderwerp van je video zoveel mogelijk te linken aan het onderwerp van je landingspagina. Bezoekers die op jouw pagina terecht komen worden met zo'n video dan extra geholpen en blijven langer op je site hangen. En dat is weer goed voor je online vindbaarheid. Het verhoogt ook nog eens de kans dat zij contact opnemen.

Voordelen video content op social media

Om je doelgroep direct te bereiken is het ook slim om je video te delen op social media waarop je actief bent. Belangrijke kanalen zijn YouTube en Facebook. Maar ook Instragram, Snapchat en Twitter zijn populair. Het voordeel van social media is dat je doelgroep de video dan automatisch in zijn of haar tijdlijn voorbij ziet komen, dus je video heeft een hoger bereik.

Andere kanalen voor nog meer bereik

Tot slot kun je je video natuurlijk ook nog op allerlei andere manieren delen. Bijvoorbeeld via Google of YouTube advertising, in de nieuwsbrief, of vertoon je video tijdens een event.

TIP: Deel je video altijd op meerdere kanalen, zo scoor je het hoogste bereik en haal je meer leads binnen.

Zeven slimme tips om je video snel terug te verdienen

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!