Wat gaat een promotiefilm kosten?

Promotiefilm kosten kunnen sterk van elkaar verschillen. Ik ga er op deze pagina van uit dat je op zoek bent naar de prijs van een professionele video. Dus gemaakt door een ervaren videoproductiebedrijf.

Een heel simpele promotiefilm kan soms al gemaakt worden voor € 500,- euro. Dat is als je het door een freelance cameraman in twee uurtjes kan laten filmen en als die freelancer ook de videobewerking op dezelfde dag kan afronden. Dit is ook een optie die wij aanbieden. Maar hierbij ligt de nadruk dus wel op simpel en snel klaar. Ook in de afwerking.

Meestal gaat een promotiefilm meer kosten

Denk aan een hele of meerde dagen opnamen, op meerdere locaties. Denk ook aan de grootte van de cameraploeg en hoeveel tijd er in de videobewerking gaat zitten.

Tot slot heeft een videoproductiebedrijf ook te maken met externe kosten zoals het huren van camera-apparatuur, aankopen van muziek voor je video, voice-over opnamen, het laten ontwerpen van animaties en andere productiekosten.

Onze eigen ervaring leert dat je gemiddeld genomen al gauw uitkomt rond € 1.500.

Kosten per promotiefilm onderdeel

Onderdeel Aantal Prijs
Filmopnamen met cameraman, regisseur en cameraset (hele dag) 8 uur € 1.200
Filmopnamen met cameraman, regisseur en cameraset (dagdeel) 4 uur € 900
Cameraman met cameraset (hele dag) 8 uur € 600
Cameraman met cameraset (dagdeel) 4 uur € 400
Video editing inclusief muziek, audionabewerking, vormgeving, animaties en correcties afhankelijk van wensen maatwerk, vraag offerte op

Wat gaat jouw promotiefilm kosten?

Wil je precies weten wat een promotiefilm maken gaat kosten, of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Wij adviseren je graag.

Meer weten over Promotiefilm laten maken

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Pro Motion Film

Meer dan acht jaar ervaring in videoproductie

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!