Uitlegfilmpje laten maken

Met een uitlegfilmpje kan je een ingewikkeld onderwerp makkelijk maken voor een groot publiek en een lastig proces stapsgewijs in beeld brengen. Dit is geen ingewikkelde handleiding, maar een kleurrijk filmpje waarin de kijker stap voor stap door het proces wordt geholpen.

Een uitlegfilmpje maken: videoblog of infographic

Videoblog

Hoe werkt de oven van je vriendin? Zelf alle knopjes uitproberen is vrij frustrerend en lost het probleem soms niet eens op. Terwijl je vriendin het je in tien seconden kan vertellen door het een keer voor te doen.

Dit is hoe een videoblog ook werkt. Een videoblog is een filmpje waarin de deskundige alle handelingen voordoet. De deskundige bevestigt dat het een ingewikkelde handeling is en samen gaan jullie het oplossen.

Infographic

Een infographic is een animatie die een onbeperkt aantal mogelijkheden biedt om een verhaal te vertellen. Als je een abstract onderwerp op een leuke en snelle manier wilt vertellen, dan is een infographic de perfecte oplossing. Geen idee hoe je een technische procedure aantrekkelijk kan maken? In een infographic worden beelden bedacht die passen bij het onderwerp. Via creatieve beeldovergangen kan je bepaalde stappen makkelijk met elkaar verbinden. Op die manier word de kijker in vogelvlucht door alle stappen heen geholpen.

Videoblog: tutorial filmpjes maken voor je bedrijf

Kunnen wij je helpen?

Wij helpen je graag met het uitwerken van een script en het maken van de filmpjes. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!