5 jaar nlgroeit jubileumvideo

Samenvatting van deze video

Het avontuur van nlgroeit begon met een opmerkelijk moment: de gongslag van koningin Maxima op 13 januari 2016. Deze film laat zien hoe nlgroeit sinds die dag ondernemers inspireert en ondersteunt om te groeien. Door persoonlijke ervaringen te delen, stimuleert het platform ondernemers om groter te denken. De cijfers liegen er niet om: een netwerk van meer dan 450 mentoren, 6.400 matches, 183 landelijke evenementen, en een indrukwekkende 35.000 bezoekers. Alles ondersteund door honderden ondernemers, top CEO's en belangrijke partners, waaronder het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Over de opdrachtgever

Nlgroeit is niet zomaar een initiatief; het is een beweging die de Nederlandse economie wil versterken door ondernemers te helpen doorgroeien. Met een visie om van een startup naar een scale-up organisatie te transformeren, heeft nlgroeit zichzelf bewezen als een cruciale schakel voor ondernemers die hun volgende groeistap willen zetten. Door samen te werken met mentoren, partners en organisaties, biedt nlgroeit een rijkdom aan bronnen en kennis voor elke ondernemer die wil groeien.

Wij waren er als videopartner bij vanaf het eerste uur en mochten voor nlgroeit verschillende videoseries maken. Zoals het nlgroeit journaal (2016), Merel zoekt groei (2017), Ondernemerslessen (2018) en drie videoportretten voor Op zoek naar de groeiformule (2020).

Wat is de kracht van een promotiefilm zoals deze?

Promotiefilms hebben het unieke vermogen om verhalen te vertellen die andere media misschien niet kunnen vastleggen. Ze kunnen de kijker meenemen op een reis, een verhaal vertellen, emoties oproepen en een duidelijke boodschap overbrengen, allemaal binnen een kort tijdsbestek. Een goed gemaakte promotiefilm kan de aandacht van de kijker trekken, hun interesse wekken en hen aanzetten tot actie. In het digitale tijdperk waarin we leven, waarin de aandachtsspanne kort is en informatie overvloedig, kan een boeiende promotiefilm het verschil maken tussen opvallen of over het hoofd gezien worden.

Videoproductie uitbesteden

Heb je overwogen om een impactvolle promotiefilm voor jouw onderneming te maken? Pro Motion Film staat klaar om je te ondersteunen. Met een toegewijd team dat expertise koppelt aan creativiteit, brengen we jouw boodschap op een effectieve en aantrekkelijke manier over. Of je nu een bedrijfsfilm, een instructievideo of een hartverwarmend verhaal wilt vertellen, wij begrijpen het belang van storytelling en het creëren van inhoud die echt resoneert bij jouw doelgroep. Laten we samenwerken om een film te creëren die indruk maakt en jouw verhaal op de best mogelijke manier vertelt. Neem contact op en laat jouw visie tot leven komen op het scherm!

Klant:
nlgroeit
Categorie:
Promotiefilm

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

✅ 12+ jaar ervaring

✅ 1400+ video's geproduceerd

✅ 250+ opdrachtgevers

Videomarketing cases

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.

Pro Motion Film Videotrajecten

Wij helpen jou aan de ideale mix video's om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

I High-End Videoproductie

eenmalige productie

✅ Filmen en editen van 1 video

✅ Script schrijven - jij, wij of samen

Extra opties:

Videostrategie & format

Extra video's voor social

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

II High-End Videocampagne

serie video's

✅ Filmen en editen van een serie video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

Extra opties:

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

III Next Level Videomarketing

jaartraject

Ieder kwartaal nieuwe video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

✅ Videographics in eigen huisstijl

✅ YouTube-optimalisatie

Extra opties:

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Next Level Videomarketing programma