5 jaar nlgroeit jubileumvideo

Het ondernemersplatform nlgroeit bestaat 5 jaar. Bekijk hier de compilatievideo die we voor nlgroeit hebben gemaakt met als bouwstenen 5 jaar aan video en fotomateriaal.

Lange termijn samenwerking

Wij waren er als videopartner bij vanaf het eerste uur en mochten voor nlgroeit verschillende videoseries maken. Zoals het nlgroeit journaal (2016), Merel zoekt groei (2017), Ondernemerslessen (2018) en drie videoportretten voor Op zoek naar de groeiformule (2020).

(Video)content is king

nlgroeit laat zien dat ze geloven in content. Zij noemen het groeicontent. Video's, blogs, podcasts: leermateriaal voor ondernemers die groter willen worden.

In deze (video)content delen succesvolle Nederlandse ondernemers hun tips en ervaring. De video's zijn al jaren online te bekijken en verouderen niet snel, want de onderwerpen zijn behoorlijk tijdloos. Hier kunnen toekomstige ondernemers ook nog hun voordeel uit halen.

En iedere videoview en geholpen ondernemer is weer een plusje erbij voor de reputatie en zichtbaarheid van nlgroeit als HET ondernemersplatform van Nederland.

Omzetten naar podcasts

In 2021 zijn verschillende video's voor nlgroeit omgezet naar podcast materiaal. Dit is een slimme manier van contentrecycling waarbij je opnieuw waarde haalt uit je bestaande content en ook via andere kanalen dezelfde content kunt delen.

Bekijk ook de video Maak kennis met nlgroeit.

Klant:
nlgroeit
Categorie:
Promotiefilm

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers