Aftermovie TKB

Samenvatting van deze video

In deze aftermovie, geïnspireerd door het 70-jarige jubileum van creditmanagementbureau TKB, wordt je mee genomen naar een zomers avontuur in hartje Amsterdam. Het hele TKB-team stortte zich in een spannend Expeditie Robinson-spel op een prachtige evenementlocatie, gevolgd door een avond vol dans en plezier. Deze video vat de opwinding, teamgeest en levendige bedrijfscultuur van TKB samen in één onvergetelijke gebeurtenis.

Over TKB: 70 jaar toonaangevend in creditmanagement

TKB is al 70 jaar een belangrijke speler in de wereld van creditmanagement. Hun expertise omvat een breed scala aan diensten die organisaties helpen bij het beheren van hun financiële risico's en het innen van openstaande vorderingen. Met een bewezen staat van dienst en een team van toegewijde professionals zijn ze de vertrouwde partner voor talloze bedrijven, groot en klein. Bij TKB gaat het niet alleen om cijfers; het gaat om het leveren van waarde en ondersteuning aan hun klanten, en dat doen ze al decennia met succes.

  • TKB videomarketing case

    Videomarketing voor TKB

    De incassospecialisten van TKB vroegen ons om hun videomarketing handen en voeten te geven. Voor het resultaat kregen we de handjes op elkaar.

Wat heb je aan aftermovies?

Aftermovies zijn meer dan alleen een herinnering aan een geweldig evenement; ze zijn een krachtig hulpmiddel om de cultuur en het karakter van een bedrijf te laten zien. In het geval van TKB's jubileumviering gaat het niet alleen om het vieren van 70 jaar succes, maar ook om het delen van de bedrijfscultuur en teamspirit die hen hebben gebracht waar ze nu zijn.

Deze aftermovie fungeert niet alleen als een feestelijke herinnering, maar ook als een recruitment tool. Het toont potentiële werknemers dat TKB meer is dan alleen een werkplek; het is een gemeenschap van toegewijde professionals die samen plezier hebben en groeien. Als je op zoek bent naar een werkplek waar je niet alleen je carrière kunt opbouwen, maar ook deel kunt uitmaken van een hecht en enthousiast team, dan is TKB de juiste keuze.

Videoproductie uitbesteden

Wil je ook een aftermovie die niet alleen herinneringen vastlegt, maar ook de kern van je bedrijfscultuur vastlegt? Pro Motion Film is er om je te helpen. Ons team van ervaren professionals in videoproductie heeft de vaardigheden en creativiteit om je visie tot leven te brengen. Of je nu een bedrijfsevenement, jubileumviering of een ander speciaal moment wilt vastleggen, wij staan voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen een aftermovie te creëren die niet alleen je team inspireert, maar ook nieuwe talenten aantrekt. Laat ons je verhaal vertellen en de unieke cultuur van je bedrijf delen met de wereld. Samen maken we van elke gebeurtenis een onvergetelijk moment.

Klant:
TKB
Categorie:
Aftermovie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers