Bedrijfsfilm TKB

Samenvatting van deze video

In deze video wordt je meegenomen naar het kantoor van TKB op de bovenste drie etages, waar Rutger van Oosten, de directeur van TKB, je verwelkomt. TKB, oorspronkelijk een Amsterdams incassobureau, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een full-service credit management organisatie. Ze bieden niet alleen incassodiensten aan, maar ook de mogelijkheid om tijdelijke credit management experts in te zetten en volledige ontzorging van debiteurenbeheer. TKB heeft zelfs een zelfontwikkelde debiteurenbeheersoftware genaamd TRUST IT. De video benadrukt hun unieke benadering van ondernemen, waarbij de focus ligt op de menselijke kant van medewerkers, organisaties en debiteuren.

Over TKB

TKB is een vooraanstaande speler in de wereld van creditmanagement en incasso. Gevestigd in Amsterdam, hebben ze zich ontwikkeld tot een veelzijdige organisatie die verder gaat dan alleen incassodiensten. Met Rutger van Oosten aan het roer, straalt TKB een authentieke en mensgerichte benadering uit. Ze begrijpen dat succesvol credit management draait om meer dan alleen cijfers en processen; het gaat om het maken van een verschil in het leven van mensen.

Wat heb je aan een bedrijfsfilm?

Deze bedrijfsfilm biedt inzicht in de wereld van TKB en waarom hun benadering van creditmanagement er toe doet. Maar wat heb je eigenlijk aan dit soort video's? Hier zijn enkele voordelen:

  • Inzicht in expertise: De video geeft je een duidelijk beeld van de expertise van TKB in credit management. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die debiteurenbeheer moet uitbesteden of gewoon geïnteresseerd bent in het veld, deze video biedt waardevolle informatie.
  • Unieke benadering: TKB benadert credit management op een unieke manier, met de nadruk op menselijke interacties en betrokkenheid. Dit kan inspirerend zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een frisse aanpak.
  • Dienstenaanbod: De video legt uit dat TKB meer biedt dan alleen incassodiensten. Als je op zoek bent naar een partner voor credit management of debiteurenbeheer, kan TKB precies zijn wat je nodig hebt.
  • Transparantie en vertrouwen: Door het kantoor en de mensen achter TKB te laten zien, bouwen ze vertrouwen op bij potentiële klanten. Dit is cruciaal in het credit management.
  • TKB videomarketing case

    Videomarketing voor TKB

    De incassospecialisten van TKB vroegen ons om hun videomarketing handen en voeten te geven. Voor het resultaat kregen we de handjes op elkaar.

Videoproductie uitbesteden

Ben je geïnspireerd door de video van TKB en wil je een vergelijkbare impact maken met jouw bedrijfsverhaal? Pro Motion Film kan je helpen! Onze ervaren videoproductieteams staan klaar om ook jouw verhaal op een boeiende en effectieve manier vast te leggen. Of het nu gaat om bedrijfspresentaties, testimonials of productvideo's, wij hebben de expertise om jouw boodschap tot leven te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we jou kunnen ondersteunen bij het creëren van een video die indruk maakt en jouw verhaal op een impactvolle manier communiceert. Samen kunnen we jouw doelstellingen bereiken en jouw publiek aanspreken met visuele storytelling van topkwaliteit. Laat jouw verhaal tot leven komen met Pro Motion Film!

Bedrijfsfilm laten maken

Klant:
TKB
Categorie:
Bedrijfsfilm

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers