Bedrijfsfilm Viewie Media

Samenvatting van deze video

Deze bedrijfsfilm laat zien hoe Viewie Media makelaars helpt te innoveren door middel van digitale raampresentatie. In de video komen de innovatieve benaderingen van Viewie Media aan bod, waarbij traditionele makelaarsetalages worden getransformeerd naar hypermoderne digitale presentaties. Makelaars vertellen over de voordelen van de software en digitale raampresentatie. We zien hoe hun revolutionaire software naadloos samenwerkt met toonaangevende CRM-systemen zoals Real Works en Kolibrie. Dit stelt makelaars in staat om hun vastgoedaanbod snel en moeiteloos bij te werken en te presenteren, terwijl ze tegelijkertijd indruk maken met een eigentijdse, dynamische uitstraling.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Over Viewie Media

Met een diepgaand begrip van de behoeften van makelaars en een passie voor technologie, heeft Viewie Media hun eigen software ontwikkeld die perfect is geïntegreerd met CRM-oplossingen die veel makelaars al gebruiken. Hierdoor kunnen ze het traditionele, tijdrovende proces van het bijwerken van papieren etalages omzetten in een moeiteloze, digitale ervaring. Viewie Media heeft de missie om makelaars te helpen hun vastgoedaanbod met gemak en moderniteit te presenteren, en zo hun concurrentievermogen te vergroten.

 • Videomarketing Viewie Media

  Videomarketing voor Viewie Media

  Viewie Media wilde een bedrijfsfilm laten maken. Ze kregen er 2. Plus een aantal testimonials en uitlegvideo’s. Allemaal in één moeite door.

Wat heb je aan een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm laten maken biedt een reeks aanzienlijke voordelen:

 • Indrukwekkende visuele impact: Een bedrijfsfilm trekt direct de aandacht van je doelgroep. Met boeiende visuals en geluidseffecten kun je je boodschap op een veel krachtigere en gedenkwaardigere manier overbrengen dan met tekst alleen.
 • Versterkte merkidentiteit: Door je bedrijf en zijn waarden visueel te presenteren, kun je je merkidentiteit versterken. Een goed geproduceerde video kan het vertrouwen van potentiële klanten vergroten en je onderscheiden van de concurrentie.
 • Informatieve inhoud: Bedrijfsfilms bieden de mogelijkheid om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier te communiceren. Dit is vooral handig als je producten of diensten hebt die uitleg vereisen.
 • Vergroot het bereik: Eenmaal online geplaatst, kan een bedrijfsfilm een wereldwijd publiek bereiken. Het delen op sociale media en websites vergroot je bereik en kan nieuwe klanten aantrekken.
 • Verhoogt de conversie: Onderzoeken tonen aan dat videocontent de conversiepercentages kan verhogen. Mensen zijn eerder geneigd om actie te ondernemen na het bekijken van een overtuigende video, of het nu gaat om aankopen doen, contact opnemen of zich inschrijven voor updates.
 • Meetbaarheid: Met geavanceerde analysetools kun je het succes van je bedrijfsfilm volgen. Je kunt zien hoeveel mensen de video bekijken, hoelang ze blijven kijken en welke acties ze ondernemen na het bekijken.

Videoproductie uitbesteden

Ook zo'n video maken? Pro Motion Film staat klaar om je te ondersteunen bij alle aspecten van videoproductie. We hebben de expertise en ervaring om je visie tot leven te brengen en een indrukwekkende bedrijfsfilm te creëren die de aandacht trekt en impact heeft. Wil je meer weten over hoe we jouw project kunnen realiseren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor uitgebreide informatie en een persoonlijk gesprek. We staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan en je bedrijf te helpen groeien met boeiende videomarketing.

Categorie:
Bedrijfsfilm

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers