Count-down naar grootste groeibedrijf van 2019

Samenvatting van deze video

In een meeslepende nominatievideo voor de Gouden Groeier van 2019 duiken nlgroeit en het Erasmus Centre for Entrepreneurship in de top 10 groeibedrijven van dat jaar. Deze unieke video, met een innovatief concept, laat de logo's van deze bedrijven en avatars van hun CEO's op een strijdbaar toneel verschijnen. Via een spannende logo battle, botsen ze tegen elkaar in een zinderende afvalrace. De spanning stijgt met elke seconde, terwijl kijkers anticiperen op welk bedrijf als laatste zal overblijven. Voor het verlossende antwoord: druk op play en duik in deze visuele extravaganza.

Over de opdrachtgever

nlgroeit staat bekend als een toonaangevend ondernemersplatform dat samenwerkt met partners zoals het Erasmus Centre for Entrepreneurship. Elk jaar nemen ze de verantwoordelijkheid op zich om de Top 250 groeibedrijven van Nederland te cureren en te vieren. Door hun toewijding en passie voor het vieren van ondernemerschap, bieden ze een podium voor groeibedrijven om erkend en gevierd te worden voor hun prestaties, innovaties en bijdragen aan de Nederlandse economie.

Wat is de kracht van een video vertonen tijdens een event?

Het vertonen van een video tijdens een event is een dynamische manier om de energie hoog te houden en de aandacht van de aanwezigen te grijpen. In het digitale tijdperk waar we nu in leven, bieden video's een multisensorische ervaring die verhalen op een meeslepende manier vertelt. Met beweging, geluid en visuals hebben video's het vermogen om emotie op te wekken, context te bieden en een bericht over te brengen dat blijft hangen. Vooral in een omgeving zoals BusinessBoost Live in AHOY, waar duizenden ondernemers samenkomen, kan een goed geproduceerde video het publiek inspireren, informeren en entertainen.

Videoproductie uitbesteden

Het vastleggen van de essentie van een verhaal, vooral voor een evenement van deze omvang, vereist expertise en creativiteit. Bij Pro Motion Film hebben we beide. Onze benadering is simpel: luister naar het verhaal, begrijp de boodschap en breng het tot leven met vakmanschap. Of het nu gaat om het creëren van een epische logo battle voor de Top 10 groeibedrijven of het vertellen van een intiemer verhaal, ons team staat klaar om te helpen. Samenwerken met Pro Motion Film betekent dat je kiest voor kwaliteit, passie en een eindproduct dat indruk maakt. Dus, klaar om je verhaal te vertellen? Laat Pro Motion Film je helpen het op het grote scherm te krijgen!

Klant:
nlgroeit

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers