Drone video - 100% inventarisatie

Samenvatting van deze video

Deze promotiefilm voor Repair Care biedt een diepgaande blik op het expertisegebied van het bedrijf: de inspectie en onderhoud van geveltimmerwerk. Met meer dan tien jaar ervaring in het veld, heeft Repair Care succesvol de gevels van ongeveer 5.000 woningen per jaar geëvalueerd. Tijdens een typische inspectie worden houtschade en mogelijke preventieve maatregelen die de duurzaamheid van het geveltimmerwerk kunnen verbeteren, grondig beoordeeld. Bij een project in Den Bosch, onderscheidde de promotiefilm zich door het gebruik van een drone, waarbij een indrukwekkende hydraulische kraan van 72.000 kg centraal stond.

Over de opdrachtgever

Repair Care heeft zich gevestigd als een vooraanstaand specialist in houtreparatie en -onderhoud. Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid heeft het bedrijf zich gericht op het bieden van concrete besparingen op onderhoudskosten voor gebouweigenaren. Daarnaast biedt Repair Care ook expertise op het gebied van energetische opnames, NEN 2767 inspecties en andere gerelateerde diensten, waarmee het zijn dienstenaanbod diversifieert en verrijkt.

Wat heb je aan een promotiefilm?

Een promotiefilm dient als een dynamische manier om de kernwaarden, diensten en expertise van een bedrijf over te brengen. In een wereld waar visuele inhoud koning is, kan zo'n film helpen om snel een sterk merkimago op te bouwen en potentiële klanten te boeien. Een goed geproduceerde film kan niet alleen de zichtbaarheid van een merk vergroten, maar ook de betrokkenheid verhogen, wat leidt tot een betere conversie en klantretentie. Voor Repair Care bijvoorbeeld, maakt de film de complexiteit en precisie van hun diensten inzichtelijk en benadrukt deze hun standvastigheid in kwaliteit en efficiëntie.

Videoproductie uitbesteden

Een professionele promotiefilm kan de kracht en het bereik van een merk exponentieel versterken. Pro Motion Film begrijpt dit en biedt expertise in het produceren van hoogwaardige, conversiegerichte films voor diverse klanten. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, zoals drone-opnames, zorgen we ervoor dat elk project opvalt en de kernboodschap effectief overbrengt. Benieuwd hoe een op maat gemaakte promotiefilm het verschil kan maken voor het merk? Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden die op je wachten.

Categorie:
Promotiefilm

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers