Employer branding video DAKMERK

Samenvatting van deze video

In deze wervende recruitment video voor DAKMERK, gecreëerd in opdracht van het gerenommeerde reclamebureau Lemm en Ten Haaf, maken we kennis met twee jonge professionals in de dakdekkersbranche. Luuk, een 17-jarige leerling, en Jay, een 20-jarige vakman, delen hun opwindende reis in de wereld van dakbedekking. Ze benadrukken de voordelen van werken in deze sector en hoe het hun leven positief heeft beïnvloed.

Over DAKMERK

DAKMERK, de focus van deze inspirerende video, is een toonaangevend bedrijf in de dakdekkersindustrie. Met een sterke reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid, is DAKMERK de ideale werkplek voor mensen die streven naar een carrière in de dakbedekking. Dit bedrijf investeert niet alleen in hoogwaardige diensten, maar ook in de ontwikkeling van getalenteerde professionals zoals Luuk en Jay.

Wat heb je aan dit soort video's?

Deze video werpt een licht op de talloze voordelen van een loopbaan in de dakdekkersbranche. Het biedt een authentiek inzicht in de ervaringen van jonge dakdekkers en waarom ze zo gepassioneerd zijn over hun werk. Hier zijn enkele redenen waarom deze video een waardevolle investering is.

  • Inspiratie voor toekomstige dakdekkers: Voor jongeren die overwegen een carrière in de dakbedekking te starten, biedt deze video waardevolle inzichten. Luuk en Jay vertellen over hun opwindende reis en de kansen die hen te wachten staan.
  • Een kijkje achter de schermen: De video geeft een uniek kijkje in het dagelijkse leven van dakdekkers. Het benadrukt de vrijheid, voldoening en financiële stabiliteit die deze branche te bieden heeft.
  • Familieondersteuning en veiligheid: Luuk en Jay spreken openlijk over hoe hun families hun keuze ondersteunen en tegelijkertijd wijzen op de veiligheidsaspecten van het vak. Dit zal zowel aspirant-dakdekkers als hun ouders geruststellen.
  • Teamgeest en werkplezier: De video toont de sterke band tussen collega-dakdekkers en benadrukt het plezier en de voldoening die voortkomen uit het werken in deze branche.

Videoproductie uitbesteden

Wil je ook een krachtige wervingsvideo zoals die van DAKMERK? Pro Motion Film staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Met ons toegewijde team van professionals en onze expertise in videoproductie kunnen we jouw bedrijf op de kaart zetten. Hier zijn enkele manieren waarop we kunnen helpen:

Op maat gemaakte videoproductie: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en we werken nauw met je samen om een video te creëren die perfect aansluit bij jouw doelen en waarden.

Professioneel advies: Ons team beschikt over uitgebreide ervaring in de branche en kan waardevol advies bieden over de beste aanpak voor jouw wervingsvideo.

Creativiteit en innovatie: We blijven op de hoogte van de nieuwste trends in videomarketing en zorgen ervoor dat jouw video opvalt en een blijvende indruk achterlaat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Categorie:
Recruitment video

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers