Grens stellen bij aandacht vragen

Samenvatting van deze video

In deze video voor Albeda staan Dennis en Shabana centraal. Ze bespreken hoe men grenzen kan stellen wanneer kinderen in onderwijs- of kinderopvanginstellingen veel aandacht vragen. De nadruk ligt op het belang van één op één aandacht en hoe die het kind helpt zich gehoord, geliefd en gezien te voelen. Daarnaast deelt Shabana tactieken om op een respectvolle manier grenzen aan te geven, zodat het kind zich niet afgewezen voelt.

Over de opdrachtgever

Albeda, een vooraanstaande naam in het onderwijsveld, zet zich in om de beste zorg en begeleiding aan haar studenten te bieden. Hun streven naar kwaliteit en inclusiviteit maakt hen een ideale partner voor dit videoproject, waarin het belang van effectieve communicatie met jongeren wordt benadrukt.

  • Uitlegvideos Albeda

    Serie uitlegvideo's voor Albeda

    Albeda moderniseerde via Pro Motion Film onderwijsmateriaal met inleidende en verdiepende video's over interactievaardigheden. Bekijk hier het resultaat.

Wat heb je aan dit soort video's?

Uitlegvideo's zoals deze brengen complexe onderwerpen op een toegankelijke manier over en creëren een emotionele connectie met de kijker. VDankzij video kunnen studenten de lesstof sneller en beter eigen maken. Stel je voor, een korte video kan een dieper inzicht geven in pedagogische technieken dan pagina's vol tekst!

Videoproductie uitbesteden

Pro Motion Film neemt het voortouw in het leveren van krachtige videoproducties die resoneren. We combineren creatieve storytelling met technische expertise. Net zoals we voor Albeda hebben gedaan, kunnen we voor jou visuele uitlegvideo's creëren voor trainingsdoeleinden van studenten of collega's. Benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Neem contact op en ontdek de impact van professioneel gemaakte video's.

Review Albeda

Stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips

Erna de Wolff, Onderwijskundige, Albeda

Albeda College heeft Pro Motion film gevraagd om een serie kennisclips op te nemen. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop dit is gegaan. Niels dacht heel goed met ons mee, gaf feedback op de scripts die we schreven en stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips.

Klant:
Albeda
Categorie:
Interview, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers