Groeitip video van Robert van Zanten - NCOI Groep

Samenvatting van deze video

In de inspirerende video deelt Robert van Zanten, van Salta Group, zijn inzichten over succesvol ondernemerschap. Met een sterke nadruk op de kracht van uitvoering, benadrukt Robert dat een plan alleen niet voldoende is. Wat telt, is het daadwerkelijk realiseren van dat plan. Hij gelooft dat een combinatie van discipline en ambitie essentieel is voor succes in het ondernemerschap. Daarnaast spreekt hij over het levenslange leerproces en het belang daarvan voor elke ondernemer.

Over de opdrachtgever

Nlgroeit is een initiatief dat ondernemers in Nederland helpt groeien door kennis en ervaringen te delen. Door het faciliteren van dit soort waardevolle video's, wil nlgroeit ondernemers inspireren en motiveren om het beste uit hun bedrijf te halen.

Wat heb je aan dit soort video's?

Deze video is bedoeld als korte social video voor LinkedIn. Video's zoals deze bieden een schat aan kennis en ervaring die direct toepasbaar is in de praktijk. Ze geven niet alleen inzicht in de denkwijze van succesvolle ondernemers, maar inspireren ook om actie te ondernemen en zelf te groeien. Of het nu gaat om het aanscherpen van een bedrijfsstrategie, het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden of het begrijpen van markttrends.

Als onderdeel van deze videocampagne maakten wij ook portretten over andere succesvolle ondernemers. Zoals Michiel Muller van onlinesupermarkt Picnic en Steven Schuurman van het techbedrijf Picnic.

  • Interviewseries voor nlgroeit

    Interviewseries voor nlgroeit

    We filmden 3 interviews voor ondernemersorganisatie nlgroeit. Benieuwd hoe we 3 video’s lieten groeien naar 12 stuks? Bekijk de case.

Videoproductie uitbesteden

Wil je ook zo'n impactvolle video laten maken? Pro Motion Film helpt je graag bij het vastleggen van jouw verhaal. Van concept tot oplevering, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op een professionele en overtuigende manier overkomt. Of het nu gaat om een interview, bedrijfsvideo of een promotiefilm, met onze expertise brengen we elk verhaal tot leven. Neem contact op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden.

Klant:
nlgroeit

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers