Groeitip video van Steven Schuurman - Elastic

Samenvatting van deze video

In deze video deelt Steven Schuurman van Elastic waardevolle groeitips voor het effectief leiden van organisaties. Hij onderstreept het belang van het beperken van politiek binnen teams, aangezien dit op de lange termijn veel problemen voorkomt. Steven benadrukt ook het belang van meten en rapporteren; heldere rapportages zorgen voor duidelijkheid en betere besluitvorming. Terwijl intuïtie richting geeft, bieden cijfers de feitelijke waarheid. Ten slotte spreekt hij over het belang van leiden met een glimlach: stevig en duidelijk zijn waar nodig, maar altijd benaderbaar en vriendelijk blijven.

Over de opdrachtgever

nlgroeit is een platform dat mkb-ondernemers helpt met groeien door het delen van kennis, ervaringen en netwerk. Ze faciliteren groei door het organiseren van events, het aanbieden van coaching en door inspirerende content zoals deze video met Steven Schuurman te delen. nlgroeit gelooft in de kracht van samenwerken en het delen van ervaringen om tot de beste resultaten te komen.

Wat heb je aan dit soort video's?

Video's zoals deze zijn essentieel voor ondernemers en leiders. Ze bieden inzicht in de best practices van succesvolle professionals en geven concrete tips die direct in de praktijk gebracht kunnen worden. Door te leren van de ervaringen van anderen, kun je valkuilen vermijden en bewezen strategieën toepassen. Het bespaart tijd, energie en vaak ook geld. Bovendien bieden dergelijke video's inspiratie en motivatie om de eigen organisatie continu te verbeteren.

Videoproductie uitbesteden

Overweeg je ook om jouw kennis, expertise of bedrijfsverhaal via video te delen? Pro Motion Film kan helpen. Met jarenlange ervaring in videoproductie weten we precies hoe we jouw boodschap krachtig en helder over kunnen brengen. Of het nu gaat om een interview, bedrijfsvideo of een ander type content, we zorgen voor een professioneel eindresultaat dat aansluit bij jouw doelgroep. Meer weten? Neem gerust contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Interviewseries voor nlgroeit

    Interviewseries voor nlgroeit

    We filmden 3 interviews voor ondernemersorganisatie nlgroeit. Benieuwd hoe we 3 video’s lieten groeien naar 12 stuks? Bekijk de case.

Klant:
nlgroeit

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers