Instructiefilm Interne Oncologie - Erasmus MC Rotterdam

Wat kunnen patiënten verwachten van de afdeling Interne Oncologie van het Erasmus MC? In deze algemene instructiefilm leggen vier artsen van het Erasmus MC uit wat de de afdeling voor hun patiënten kan betekenen, en wanneer ze op de afdeling terecht kunnen.

Waarom een lange video?

De video is met een lengte van 7 minuten best lang te noemen. Er is bewust gekozen voor een long form video, vanwege de specifieke doelgroep. We verwachten dat patiënten de tijd nemen om deze video te bekijken. Het is fijn voor patiënten om bij informatie te kunnen en inzicht te hebben op de werkwijze van de afdeling Interne Oncologie. Deze film helpt daarbij.

Wat is het voordeel van deze film voor Erasmus MC?

Een instructiefilm maken helpt om uitleg te geven. Dat scheelt telefoontjes. Erasmus MC en specifiek de afdeling Interne Oncologie kan patiënten naar deze film verwijzen, wanneer ze meer willen weten. Deze film geeft namelijk antwoord op veelgestelde vragen waardoor het aantal telefoontjes naar de afdeling zal afnemen.

Categorie:
Instructiefilm

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!