Interview - Expertise video - Ilse

Samenvatting van deze video

In deze voorstelvideo maak je kennis met Ilse Engwerda, een strafrechtadvocaat met een bedrijfskundige achtergrond. Voorafgaand aan haar carrière in het recht was Ilse actief in het internationale bedrijfsleven. Haar expertise ligt in het financiële en fiscale strafrecht, denkend aan gebieden zoals witwassen met cryptocurrency en belastingontduiking. Ilse is vastberaden om personen bij te staan die geconfronteerd worden met uitdagingen tegen machtige overheidsorganen. Ze legt sterk de nadruk op tijdige juridische hulp voor iedereen die mogelijke juridische complicaties ervaart.

Over de opdrachtgever

Jaeger's fiscale advocaten zijn meesters in hun vakgebied. Ze hebben zich specifiek toegespitst op fiscale procedures en (fiscale) fraudezaken, wat hen onderscheidt en een duidelijk expertisegebied biedt. In plaats van te kiezen voor omvang, gaat hun prioriteit uit naar uitmuntendheid. Met een advocaat van Jaeger sta je sterk, of je nu problemen hebt met het Openbaar Ministerie of de Belastingdienst. Jaeger is zich er terdege van bewust dat de belastingplichtige rechten heeft, en zet zich in om ervoor te zorgen dat deze rechten worden erkend en toegepast, vooral wanneer ze in het gedrang komen.

Wat heb je aan voorstelvideo's met collega's?

Voorstelvideo's zijn een krachtig instrument voor zowel interne als externe communicatie. Extern bieden ze klanten en potentiële klanten een persoonlijk inzicht in wie er achter een merk of bedrijf staat. Dit kan vertrouwen en relatieopbouw bevorderen. Intern kunnen voorstelvideo's helpen om teambinding en -identiteit te versterken. Ze geven collega's de kans om elkaar op een dieper niveau te leren kennen en waardering te hebben voor ieders unieke bijdrage en expertise.

Videoproductie uitbesteden

Het maken van professionele en doeltreffende video's is een vak apart. Pro Motion Film heeft de expertise en ervaring om je boodschap op de juiste manier over te brengen. Of je nu een voorstelvideo, een promotiefilm of een andere vorm van visuele content nodig hebt, Pro Motion Film staat klaar om je visie tot leven te brengen. De combinatie van kwalitatieve videoproductie en een scherp oog voor detail zorgt ervoor dat je content altijd impact zal maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Klant:
Jaeger
Categorie:
Interview, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers