Interview - Expertise video - Jurgen

Samenvatting van deze video

De voorstelvideo introduceert Jurgen Scheltema, een toegewijde professional die sinds 2021 bij Jaeger werkt. Jurgen is gespecialiseerd in fiscaal procesrecht en fiscale boeterecht, met een focus op vastgoed-gerelateerde zaken. Tijdens zijn studie fiscaal recht ontdekte hij een passie voor de dynamische kant van het vak, verder dan alleen belastingadvies geven. Jurgen benadrukt de noodzaak van tegenargumenten wanneer de belastingdienst niet naar behoren handelt en hecht belang aan het menselijke aspect in zijn werk, waarbij hij altijd streeft naar cliënttevredenheid.

Over de opdrachtgever

Jaeger, het kantoor waar Jurgen zijn expertise inzet, staat bekend om zijn fiscale advocaten die zich specialiseren in fiscale procedures en (fiscale) fraudezaken. Het team van Jaeger kiest bewust voor een scherpe afbakening van hun vakgebied omdat ze streven naar uitmuntendheid in hun specialisatie. Ze bieden hulp bij problemen met het Openbaar Ministerie of de Belastingdienst, waarbij ze de rechten van belastingbetalers verdedigen, vooral wanneer er misverstanden zijn met de belastingdienst. Met hun gespecialiseerde team bieden ze ook ondersteuning bij problemen met de FIOD, waarbij ze vastberaden vechten voor de rechten van hun cliënten.

Wat heb je aan voorstelvideo's met collega's?

Voorstelvideo's zijn een krachtig middel om professionals en hun expertise voor te stellen. Ze geven niet alleen inzicht in de vaardigheden en ervaring van een collega maar bieden ook een glimp van hun persoonlijkheid en werkwijze. Dit bouwt vertrouwen op bij potentiële cliënten en zorgt voor een persoonlijke connectie voordat een daadwerkelijke ontmoeting plaatsvindt. In de hedendaagse digitale wereld is een visuele introductie een waardevol hulpmiddel om de geloofwaardigheid en het vertrouwen te versterken.

Videoproductie uitbesteden

Het maken van professionele video's vereist expertise, ervaring en het juiste gereedschap. Pro Motion Film beschikt over deze kwaliteiten en staat klaar om elk project naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om voorstelvideo's, bedrijfspromoties of andere videoproducties, ons team zorgt voor hoogwaardige resultaten die jouw boodschap effectief overbrengen. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden!

Klant:
Jaeger
Categorie:
Interview, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers