Interview - Expertise video - Victor

Samenvatting van deze video

Victor Langenburg, een ambitieuze en charismatische advocaat, vertelt over zijn professionele reis bij Jaeger Advocaten sinds 2019. Met Master's in zowel strafrecht als fiscaalrecht, heeft hij de mogelijkheid gevonden deze twee disciplines te integreren binnen Jaeger. Hij is vooral gespecialiseerd in fiscaal en financieel economisch strafrecht, waaronder zaken die betrekking hebben op belastingfraude, witwassen en vervalste documenten. Wat Victor uniek maakt, is zijn spontane en vrolijke karakter, waardoor cliënten zich snel op hun gemak voelen.

Over de opdrachtgever

Jaeger Advocaten biedt een team van gespecialiseerde fiscaal advocaten die hun expertise inzetten in fiscale procedures en (fiscale) fraudezaken. Ze kiezen bewust voor deze specifieke focus, omdat ze liever uitblinken in hun vakgebied dan zich breed en oppervlakkig spreiden. Of het nu gaat om problemen met het Openbaar Ministerie of de Belastingdienst, Jaeger staat sterk naast hun cliënten. Ze herkennen dat de belastingdienst krachtige middelen heeft, maar benadrukken dat belastingbetalers ook rechten hebben. Ze zijn er om te zorgen dat deze rechten worden gerealiseerd en verdedigd, vooral als er problemen zijn met instanties zoals de FIOD.

Wat heb je aan voorstelvideo's met collega's?

Voorstelvideo's zijn een effectief middel om het gezicht achter de naam te laten zien. Het stelt klanten in staat om een persoonlijke connectie te voelen, zelfs voordat ze daadwerkelijk persoonlijk contact hebben. Door een advocaat zoals Victor voor te stellen, kunnen potentiële cliënten zijn expertise, passie en persoonlijkheid ervaren. Dit versterkt het vertrouwen en kan de besluitvorming van een cliënt beïnvloeden. Een video kan ook details en nuances overbrengen die moeilijk vast te leggen zijn in geschreven vorm.

Videoproductie uitbesteden

Een professionele video kan het verschil maken tussen een eerste indruk en een blijvende indruk. Pro Motion Film begrijpt dit en biedt hoogwaardige videoproductiediensten die uw boodschap tot leven brengen. Of je nu een voorstelvideo, bedrijfsoverzicht of andere videobehoeften hebt, ons team staat klaar om je visie te realiseren. Geïnteresseerd in hoe we je verhaal kunnen vertellen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons je helpen om een impact te maken.

Klant:
Jaeger
Categorie:
Interview, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers