Interview - Expertise video - Woody

Samenvatting van deze video

In de voorstelvideo introduceren we Woody Jansen, een toegewijde advocaat van Jaeger die individuen en bedrijven bijstaat in geschillen rondom belastingen en het openbaar ministerie. Woody is niet alleen een expert in fiscaal recht, maar ook in het snel groeiende domein van cryptocurrency. Hij gelooft in innovatieve oplossingen en benadrukt het belang van snel handelen bij mogelijke geschillen. Deze video toont de passie en expertise van Woody en geeft inzicht in zijn benadering als advocaat.

Over de opdrachtgever

Jaeger's fiscaal advocaten blinken uit in fiscale procedures en (fiscale) fraudezaken. De keuze voor deze specifieke expertise is bewust gemaakt: Jaeger richt zich liever op excellentie dan op kwantiteit. Bij problemen met het Openbaar Ministerie of de Belastingdienst, staat een advocaat van Jaeger sterk aan je zijde. Ze realiseren zich dat rechten hebben en rechten krijgen twee verschillende dingen zijn. Daarom staan ze klaar om belastingbetalers te helpen hun rechten te realiseren, zelfs tegenover de machtige instrumenten van de belastingdienst en in fraudezaken met de FIOD.

Wat heb je aan voorstelvideo's met collega's?

Voorstelvideo's zijn een krachtig hulpmiddel om het gezicht en de expertise achter een organisatie te tonen. Door het persoonlijke karakter van deze video's kunnen klanten een verbinding voelen met de mensen met wie ze mogelijk zullen werken. Het menselijke aspect van een organisatie wordt benadrukt, wat vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwt. Door een collega te horen spreken over zijn of haar werk, krijgen potentiële cliënten een helder beeld van de waarden, passie en deskundigheid van het team.

Videoproductie uitbesteden

Het maken van een impactvolle video vergt vakmanschap en expertise. Pro Motion Film is een specialist in het creëren van krachtige videoproducties die verbinden en converteren. Ons team van professionals kan je helpen bij elk aspect van het videoproductieproces, van concept tot eindproduct. Wil je de kracht van video benutten en een blijvende indruk maken op je publiek? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw verhaal kunnen visualiseren en delen met de wereld.

Klant:
Jaeger
Categorie:
Interview, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers