Interview Gemeente Amsterdam - Social inclusion

Deze video gaat over sociale inclusie en burgerparticipatie vanuit de jeugd. Als case wordt regio Amsterdam Zuid-Oost genomen. Hoe betrekt Gemeente Amsterdam de jeugd in hun lokale besluitvorming?

Opzet van de video

In de video komen drie personen aan het woord die inzichten geven over hun aanpak van sociale inclusie. Hoe pakken zij dit aan en wat zijn hun ervaringen? Wat zijn hun tips aan andere lokale overheden?

Interviews gecombineerd met sfeerbeelden

Een interview met alleen talking head is soms zware kost om naar te kijken.

Daarom hebben we aanvullend ook beelden opgenomen in Amsterdam (Zuid-Oost) die het verhaal ondersteunen. Zo wonen we een vergadering bij van een groep kinderen die aan het vergaderen zijn over het aanpakken van problemen in Amsterdam Zuid-Oost en zien we beelden van de leefomgeving in Zuid-Oost.

Graphic kaarten ter introductie van hoofdtopic en subtopics

Deze interview video maakt onderdeel uit van een hele interview serie rondom het thema burgerparticipatie. Voor deze video's hebben we videographics ontworpen waarmee we telkens het hoofdtopic en de deelonderwerpen overzichtelijk kunnen aankondigen.

Ondertiteling

De video is voorzien van ondertiteling in het Engels, Arabisch en Frans zodat deze voor meerdere lokale overheden ingezet kan worden.

De kracht van een interview video?

Een interview video is uiterst populair, zeker in de tijd waarin we leven waarbij communicatie steeds meer digitaal is. Denk aan webinars, live streams en video calls. Ook een interview video is een manier om digitaal informatie over te brengen. Je kunt snel een groot publiek bereiken, op een laagdrempeligere manier dan bijvoorbeeld via een schriftelijke tekst.

Categorie:
Interview

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!