Interview Gemeente Amsterdam - Social inclusion

Deze video gaat over sociale inclusie en burgerparticipatie vanuit de jeugd. Als case wordt regio Amsterdam Zuid-Oost genomen. Hoe betrekt Gemeente Amsterdam de jeugd in hun lokale besluitvorming?

Opzet van de video

In de video komen drie personen aan het woord die inzichten geven over hun aanpak van sociale inclusie. Hoe pakken zij dit aan en wat zijn hun ervaringen? Wat zijn hun tips aan andere lokale overheden?

Interviews gecombineerd met sfeerbeelden

Een interview met alleen talking head is soms zware kost om naar te kijken.

Daarom hebben we aanvullend ook beelden opgenomen in Amsterdam (Zuid-Oost) die het verhaal ondersteunen. Zo wonen we een vergadering bij van een groep kinderen die aan het vergaderen zijn over het aanpakken van problemen in Amsterdam Zuid-Oost en zien we beelden van de leefomgeving in Zuid-Oost.

Graphic kaarten ter introductie van hoofdtopic en subtopics

Deze interview video maakt onderdeel uit van een hele interview serie rondom het thema burgerparticipatie. Voor deze video's hebben we videographics ontworpen waarmee we telkens het hoofdtopic en de deelonderwerpen overzichtelijk kunnen aankondigen.

Ondertiteling

De video is voorzien van ondertiteling in het Engels, Arabisch en Frans zodat deze voor meerdere lokale overheden ingezet kan worden.

De kracht van een interview video?

Een interview video is uiterst populair, zeker in de tijd waarin we leven waarbij communicatie steeds meer digitaal is. Denk aan webinars, live streams en video calls. Ook een interview video is een manier om digitaal informatie over te brengen. Je kunt snel een groot publiek bereiken, op een laagdrempeligere manier dan bijvoorbeeld via een schriftelijke tekst.

Categorie:
Interview

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.
Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92