Interview VNG Den Haag

In opdracht van de internationale afdeling van VNG hebben we het camerawerk en de videobewerking verzorgd van 5 educatieve interview video's. Als onderdeel van een VNG Study Tours programma voor lokale overheden wereldwijd.

Opzet van deze video

In deze video wordt allereerst ingegaan op wat de taken van VNG en de internationale afdeling van VNG zijn, als een soort van virtuele kennismaking.

De video is opgenomen op het hoofdkantoor van VNG in Den Haag en geeft ook een achter de schermen inkijkje van het kantoor.

In de volgende vier video's van deze videoserie wordt specifiek ingegaan op hoe de gemeente Amsterdam en gemeente Haarlem omgaan met burgerbetrokkenheid bij democratische besluitvorming.

Op die manier krijgen lokale overheden van andere landen inzicht hoe Nederlandse lokale overheden het aanpakken.

In drie talen ondertiteld

Om de video's te optimaliseren voor verschillende landen en kijkers, zijn de video's ondertiteld in het Engels, Frans en Arabisch.

Wat heb je als organisatie aan zo'n serie interview video's?

Het mooie van een reeks (online) te kijken interviews is dat je de content oneindig kunt inzetten en oneindig veel mensen kunt bereiken, terwijl je daar zelf als organisatie of persoon niet bij hoeft te zijn.

Je hoeft dus niet 50 keer voor een groep mensen hetzelfde verhaal te doen. Nee, je maakt gewoon een keer een aantal e-learning interviews (of andere video's).

Deze video's kun je verspreiden via YouTube, op je website plaatsen, meesturen in een nieuwsbrief of andere mailing, of aanbieden via een membership platform.

Goede interview video's gaan toch zeker 5 tot 10 jaar mee voordat ze verouderen. Dat kan je in de tussentijd veel opleveren, of het nu gaat om omzetverhoging, of het informeren en verder helpen van een grote groep mensen die iets willen leren.

Jouw bedrijf zal gezien worden als belangrijk en waardevol: de behulpzame partij die kennis heeft van zaken en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Categorie:
Interview

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers