Interview VNG Den Haag

In opdracht van de internationale afdeling van VNG hebben we het camerawerk en de videobewerking verzorgd van 5 educatieve interview video's. Als onderdeel van een VNG Study Tours programma voor lokale overheden wereldwijd.

Opzet van deze video

In deze video wordt allereerst ingegaan op wat de taken van VNG en de internationale afdeling van VNG zijn, als een soort van virtuele kennismaking.

De video is opgenomen op het hoofdkantoor van VNG in Den Haag en geeft ook een achter de schermen inkijkje van het kantoor.

In de volgende vier video's van deze videoserie wordt specifiek ingegaan op hoe de gemeente Amsterdam en gemeente Haarlem omgaan met burgerbetrokkenheid bij democratische besluitvorming.

Op die manier krijgen lokale overheden van andere landen inzicht hoe Nederlandse lokale overheden het aanpakken.

In drie talen ondertiteld

Om de video's te optimaliseren voor verschillende landen en kijkers, zijn de video's ondertiteld in het Engels, Frans en Arabisch.

Wat heb je als organisatie aan zo'n serie interview video's?

Het mooie van een reeks (online) te kijken interviews is dat je de content oneindig kunt inzetten en oneindig veel mensen kunt bereiken, terwijl je daar zelf als organisatie of persoon niet bij hoeft te zijn.

Je hoeft dus niet 50 keer voor een groep mensen hetzelfde verhaal te doen. Nee, je maakt gewoon een keer een aantal e-learning interviews (of andere video's).

Deze video's kun je verspreiden via YouTube, op je website plaatsen, meesturen in een nieuwsbrief of andere mailing, of aanbieden via een membership platform.

Goede interview video's gaan toch zeker 5 tot 10 jaar mee voordat ze verouderen. Dat kan je in de tussentijd veel opleveren, of het nu gaat om omzetverhoging, of het informeren en verder helpen van een grote groep mensen die iets willen leren.

Jouw bedrijf zal gezien worden als belangrijk en waardevol: de behulpzame partij die kennis heeft van zaken en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Categorie:
Interview

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.
Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92