Kennismakingsvideo - Selisha

Samenvatting van deze video

Ontmoet Selisha, gepassioneerde HR Officer! Deze video geeft je een unieke inkijk in Selisha's leven, waarin ze haar roots in Paramaribo, haar jeugd op Sint Maarten, en haar huidige leven in Almere met ons deelt. Ze onthult interessante weetjes, zoals haar vroegere wens om architect te worden en een ontroerend verhaal over haar weggelopen schildpad. En, niet te vergeten, haar wens om te leren jagen, ondanks de angsten die daarbij komen kijken.

Over de opdrachtgever

Etage 0, gevestigd in Amsterdam, is niet zomaar een uitzendbureau. Ze zijn dé specialist in de financiële sector. Het team van Etage 0, waar Selisha deel van uitmaakt, begrijpt als geen ander de nuances en uitdagingen die de financiële wereld met zich meebrengt. Hun expertise stelt hen in staat om de juiste match te maken tussen talenten en bedrijven binnen deze dynamische sector.

Wat is de kracht van een voorstelvideo voor interne communicatie?

Een voorstelvideo is een krachtig hulpmiddel om medewerkers te verbinden, te motiveren en hun verhalen te delen. Het stelt organisaties in staat om een menselijk gezicht te geven aan hun teamleden, wat bijdraagt aan teamcohesie en -cultuur. Met een voorstelvideo, zoals die van Selisha, kunnen medewerkers elkaar beter leren kennen, zelfs als ze zich op verschillende locaties bevinden. Het kan de kloof dichten tussen verschillende afdelingen en locaties, waardoor een gevoel van saamhorigheid en begrip binnen het hele bedrijf wordt gecreëerd.

Videoproductie uitbesteden

Op zoek naar die perfecte video om je team te introduceren of het verhaal van je bedrijf te vertellen? Pro Motion Film is dé expert als het gaat om videoproductie. Of het nu gaat om een introductievideo, een reclamespot of een testimonial, wij hebben de kennis, ervaring en passie om jouw verhaal tot leven te brengen. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat jouw boodschap op een authentieke en impactvolle manier wordt overgebracht. Wacht niet langer en geef je communicatiestrategie een boost! Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij jouw visie kunnen omzetten in beeld.

Klant:
Etage 0
Categorie:
Recruitment video

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers