Klant case Boretti

Samenvatting van deze video

In deze testimonial video van inRiver komt Barry aan het woord, de CIO van Boretti, een bekend Italiaans merk gespecialiseerd in hoogwaardige culinaire producten zoals ovens, fornuizen, wijnkasten en buitenbarbecues. Barry vertelt over de uitdagingen waarmee Boretti werd geconfronteerd en hoe de samenwerking met inRiver heeft bijgedragen aan het realiseren van hun groeidoelstellingen en omnichannel-commercestrategie.

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Over inRiver

inRiver is een toonaangevend bedrijf op het gebied van Product Information Management (PIM). Ze bieden oplossingen die organisaties helpen om productinformatie centraal te beheren, te verrijken en efficiënter te distribueren. Door de inzet van inRiver's technologie kunnen bedrijven zoals Boretti productinformatie nauwkeurig en gestroomlijnd beheren, wat essentieel is voor succes in de hedendaagse competitieve markt.

Wat heb je aan een testimonial video?

Een testimonial video is een krachtig hulpmiddel om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen en uw merkreputatie te versterken. In de video vertelt Barry, de CIO van Boretti, over zijn ervaringen met de samenwerking met inRiver. Dit biedt verschillende voordelen:

  • Geloofwaardigheid: Een testimonial video is authentiek en toont een echte klant die positief spreekt over uw product of dienst. Dit versterkt uw geloofwaardigheid en laat zien dat anderen vertrouwen hebben in uw merk.
  • Persoonlijke connectie: Het horen van een klant zoals Barry spreekt tot de verbeelding van potentiële klanten. Ze kunnen zich gemakkelijker identificeren met zijn ervaring en de voordelen begrijpen die inRiver biedt.
  • Overdracht van informatie: Een testimonial video biedt een heldere en beknopte manier om belangrijke informatie over uw product of dienst over te brengen. Barry legt uit hoe inRiver hen heeft geholpen om productinformatie centraal te beheren, wat de efficiëntie verbeterde en leidde tot groei.
  • Versterking van merkreputatie: Door positieve getuigenissen te delen, bouwt u een sterke merkreputatie op. Dit kan leiden tot meer vertrouwen bij potentiële klanten en een toename van de conversies.

Videoproductie uitbesteden

Als je overweegt om een testimonial video te maken zoals die van inRiver en Boretti, kan Pro Motion Film je helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van boeiende en overtuigende video's die uw boodschap effectief overbrengen. Met onze ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat jouw testimonial video de juiste impact heeft op je doelgroep.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we uw bedrijf kunnen helpen met het creëren van een krachtige testimonial video die jouw klanten het woord laat voeren en jullie succesverhaal vertelt.

Klant:
inRiver

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

✅ 12+ jaar ervaring

✅ 1400+ video's geproduceerd

✅ 250+ opdrachtgevers

Videomarketing cases

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.

Pro Motion Film Videotrajecten

Wij helpen jou aan de ideale mix video's om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

I High-End Videoproductie

eenmalige productie

✅ Filmen en editen van 1 video

✅ Script schrijven - jij, wij of samen

Extra opties:

Videostrategie & format

Extra video's voor social

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

II High-End Videocampagne

serie video's

✅ Filmen en editen van een serie video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

Extra opties:

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

III Next Level Videomarketing

jaartraject

Ieder kwartaal nieuwe video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

✅ Videographics in eigen huisstijl

✅ YouTube-optimalisatie

Extra opties:

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Next Level Videomarketing programma