Klant case Bugaboo

Samenvatting van deze video

In deze testimonial video, krijgen we een kijkje achter de schermen bij de samenwerking tussen Bugaboo, een wereldwijd bekend merk in de kinderwagenindustrie, en inRiver, een essentiële speler in productinformatiebeheer. Bart, Product Specialist bij Bugaboo, deelt zijn inzichten en ervaringen over hoe inRiver en hun implementatiepartner Xsarus hebben bijgedragen aan het transformeren van Bugaboo's bedrijfsprocessen en succes in de markt.

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Over inRiver

inRiver is een essentiële speler in productinformatiebeheer en heeft een wereldwijde invloed op bedrijven die streven naar efficiëntie en effectiviteit in hun bedrijfsprocessen. Hun samenwerking met Bugaboo, zoals belicht in deze video, illustreert inRiver's toewijding aan het ondersteunen van klanten bij het transformeren van hun bedrijfsmodel en het behalen van succes in de markt.

Wat heb je aan een testimonial video?

Een testimonial video laten maken zoals deze biedt een schat aan voordelen voor bedrijven. Het is een krachtig instrument om vertrouwen op te bouwen en geloofwaardigheid te versterken. Door echte klanten hun positieve ervaringen te laten delen, wordt een sterke sociale bewijskracht gecreëerd. Potentiële klanten worden aangemoedigd om te geloven in de waarde van je product of dienst, gebaseerd op de getuigenis van iemand die ze kunnen identificeren. Bovendien brengt een testimonial video het verhaal tot leven en maakt het het menselijk. Het wekt emotie op en biedt inzicht in de daadwerkelijke impact van jouw product of dienst in de echte wereld. Dit kan aanzienlijk bijdragen aan het vergroten van de betrokkenheid van je doelgroep en het versterken van je merkidentiteit.

Videoproductie uitbesteden

Ben je geïnspireerd door de impact van deze testimonial video en wil je ook dergelijke resultaten behalen voor jouw bedrijf? Dat is waar Pro Motion Film in beeld komt. Wij zijn experts in het creëren van boeiende, conversiegerichte videoproducties die jouw merkverhaal tot leven brengen. Of je nu op zoek bent naar testimonial video's zoals die van Bugaboo en inRiver, productdemonstraties, bedrijfspresentaties of andere videomarketingoplossingen, wij hebben de vaardigheden en ervaring om jouw visie om te zetten in meeslepende visuele verhalen.

Onze aanpak is gebaseerd op het begrijpen van jouw unieke behoeften en doelstellingen. We werken nauw met jou samen om het juiste verhaal te vertellen en de juiste emotie over te brengen. Met ons team van creatieve professionals, state-of-the-art apparatuur en een scherp oog voor detail, leveren we videoproducties van topkwaliteit die jouw merk naar een hoger niveau tillen.

Wil je meer weten over hoe Pro Motion Film jou kan helpen met videoproducties die de aandacht van jouw doelgroep vastleggen en conversies stimuleren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de kracht van effectieve videomarketing.

Klant:
inRiver
Categorie:
Testimonial video

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers