Albeda

Albeda, een vooraanstaande onderwijsinstelling gevestigd in het bruisende Rotterdam, heeft bijgedragen aan het vormgeven van de toekomst van talloze studenten. Als Pro Motion Film zijn we verheugd om te delen hoe we hebben samengewerkt met Albeda om de leermogelijkheden te verbeteren. Onze taak was duidelijk: het produceren van een reeks van maar liefst 30 informatieve video's die naadloos in het digitale leerplatform van de opleiding tot pedagogisch medewerker kunnen worden geïntegreerd. Deze video's zijn een waardevolle aanvulling op het onderwijsproces en verrijken de leerervaring van de studenten.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

Albeda vertrouwde ons de uitdagende opdracht toe om een reeks van 30 uitlegvideo's te creëren, gericht op het ondersteunen van de opleiding tot pedagogisch medewerker. Deze video's zijn verdeeld in twee categorieën om een diepgaande leerervaring te bieden. In de eerste categorie van 6 video's geven docenten essentiële introducties op interactievaardigheden die essentieel zijn voor de studenten om te begrijpen.

Daarnaast hebben we 24 verdiepende video's ontwikkeld. In deze video's interviewen docenten elkaar en delen ze praktische tips en inzichten over interactievaardigheden in specifieke situaties. Dit zorgt voor een boeiende en levendige manier van leren, waarbij de studenten worden aangemoedigd om dieper in te gaan op de onderwerpen en zichzelf te ontwikkelen als competente pedagogisch medewerkers.

Wat heb je aan dit soort educatieve video's?

De voordelen van educatieve video's zoals die voor Albeda zijn talrijk en cruciaal voor een effectief leerproces. Allereerst bieden ze de mogelijkheid tot zelfgestuurd leren. Studenten kunnen de video's bekijken op hun eigen tempo en op het moment dat het hen het beste uitkomt, waardoor flexibiliteit in hun studie wordt bevorderd. Hierdoor kunnen ze zich diepgaand verdiepen in de materie.

Daarnaast bevorderen deze video's een actieve betrokkenheid bij het leerproces. Door de visuele en auditieve elementen worden complexe concepten toegankelijker en gedenkwaardiger. De docenten brengen de lesstof tot leven door middel van voorbeelden en praktische tips, wat de studenten helpt om de abstracte concepten in de praktijk toe te passen.

Tenslotte bieden educatieve video's een herbruikbare bron van kennis. Ze kunnen keer op keer worden geraadpleegd, waardoor ze waardevolle naslagwerken worden voor studenten gedurende hun hele opleidingstraject en zelfs daarna.

Videoproductie uitbesteden

Wil je ook de kracht van educatieve video's benutten om je onderwijsinstelling te versterken? Pro Motion Film staat klaar om je te helpen bij het realiseren van je educatieve doelen. Als toonaangevend videoproductiebedrijf hebben we uitgebreide ervaring in het creëren van informatieve en boeiende videocontent voor het onderwijs.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we kunnen samenwerken om waardevolle educatieve video's te produceren die de leerervaring van je studenten transformeren. Samen kunnen we een impact maken die verder reikt dan het klaslokaal en de toekomst van het onderwijs vormgeven.

Videoproductie branche: Onderwijs

Review Albeda

Stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was

Erna de Wolff, Onderwijskundige, Albeda

Albeda College heeft Pro Motion Film gevraagd om een serie kennisclips op te nemen. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop dit is gegaan. Niels dacht heel goed met ons mee, gaf feedback op de scripts die we schreven en stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92