Barracuda Incorporated

Barracuda Incorporated, hét activatiebureau met een unieke combinatie van intelligence, strategie, co-creatie en activatie, is altijd op zoek naar innovatieve manieren om hun klanten te ondersteunen. Als Pro Motion Film hebben we het genoegen gehad om samen te werken met Barracuda Incorporated, gevestigd in Hoofddorp, en hun gewaardeerde klant Nicotinell. De missie was duidelijk: het creëren van een impactvolle videocampagne om mensen te helpen stoppen met roken met behulp van Nicotinell pleisters.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

In opdracht van Barracuda Incorporated en Nicotinell hebben we een aangrijpende videocampagne geproduceerd bestaande uit 3 korte productvideo's. Deze video's maken deel uit van een bredere campagne die draait om het ondersteunen van mensen in hun reis om te stoppen met roken. In elke video volgen we een actrice die verschillende fases doorloopt die gepaard gaan met het stoppen met roken.

In één video zien we haar in gesprek met vriendinnen, waar de uitdagingen en overwinningen van deze reis worden besproken. In een andere video bevindt ze zich voor de schappen van een Etos-winkel, waar ze informatie inwint bij een winkelmedewerkster over Nicotinell pleisters. De derde video toont haar gedachten in de vorm van een voice-over, waarbij ze nadenkt over de moedige stap om te stoppen met roken. Deze benadering is bedacht om de doelgroep te bereiken die dezelfde twijfels en gedachten koestert, en om hen te inspireren om actie te ondernemen.

Wat heb je aan een online videocampagne?

Een online videocampagne biedt talloze voordelen die verder reiken dan traditionele marketingmethoden. Allereerst heeft video een uniek vermogen om emoties op te roepen en een krachtige boodschap over te brengen. In het geval van de Nicotinell campagne, stellen de video's mensen in staat om zich te identificeren met de actrice en haar persoonlijke reis om te stoppen met roken. Dit genereert een gevoel van verbondenheid en begrip, wat de kans vergroot dat de doelgroep zich aangesproken voelt.

Bovendien bieden online video's de flexibiliteit om de boodschap aan te passen aan verschillende doelgroepen. Hierdoor kunnen bedrijven zoals Nicotinell specifieke berichten communiceren aan mensen in verschillende stadia van hun reis om te stoppen met roken. Deze gerichte aanpak verhoogt de effectiviteit van de campagne.

Daarnaast hebben online video's een uitgebreid bereik. Ze kunnen gemakkelijk worden gedeeld op sociale media, websites en andere digitale platforms, wat resulteert in een groter publieksbereik. Bovendien bieden ze meetbare resultaten, zodat marketeers kunnen volgen hoe effectief de campagne is en deze indien nodig kunnen aanpassen voor optimale impact.

Videoproductie uitbesteden

Wil je ook de kracht van impactvolle videocampagnes benutten om je boodschap over te brengen en je doelgroep te bereiken? Pro Motion Film staat klaar om je te helpen. Als toonaangevend videoproductiebedrijf hebben we een bewezen staat van dienst in het creëren van emotionele en effectieve videocontent.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Pro Motion Film je kan helpen bij het realiseren van impactvolle videocampagnes die het verschil maken. Samen kunnen we je merk versterken en je doelen bereiken met de kracht van video.

Videoproductie branche: Voedingsindustrie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92