Bengel Media

Bengel Media, gevestigd in het bruisende Amsterdam, is een full-service marketingbureau dat bekend staat om zijn creatieve aanpak en innovatieve marketingstrategieën. Als Pro Motion Film hebben we de eer gehad om samen te werken met Bengel Media, een bedrijf dat de kracht begrijpt van visuele verhalen in de wereld van marketing en communicatie.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

In opdracht van Bengel Media hebben we verschillende boeiende video's geproduceerd voor hun gewaardeerde opdrachtgevers. Onze samenwerking heeft geleid tot de creatie van video's voor klanten zoals ECC en CHDR. Deze video's hebben geholpen bij het versterken van de merkidentiteit van deze organisaties en het overbrengen van hun boodschap op een impactvolle manier.

Daarnaast waren we verheugd dat Bengel Media ons ook het vertrouwen heeft geschonken om hun showreel video te produceren. Deze video, te vinden op de homepage van hun website, biedt een samenvatting van de creatieve kracht en de veelzijdigheid van Bengel Media. Het is een indrukwekkende showcase van hun werk en een uitnodiging aan potentiële klanten om de wereld van Bengel Media te ontdekken.

Wat heb je aan videomarketing?

Videomarketing biedt een scala aan voordelen die organisaties zoals Bengel Media kunnen helpen bij het bereiken van hun doelen en het vergroten van de impact van hun boodschap. Ten eerste bieden video's een dynamische en boeiende manier om informatie over te brengen. In het geval van Bengel Media hebben de video's die we hebben geproduceerd geholpen bij het vertellen van het verhaal van hun klanten op een visuele en aantrekkelijke manier.

Daarnaast genereren video's emotie en betrokkenheid bij het publiek. Ze kunnen complexe ideeën en concepten vertalen naar een toegankelijke vorm, waardoor de kijker zich persoonlijk kan verbinden met de boodschap. Dit resulteert in een dieper begrip en een grotere bereidheid om actie te ondernemen.

Bovendien kunnen video's op verschillende platforms worden gedeeld, van websites en sociale media tot e-mailmarketingcampagnes en presentaties. Ze vergroten de zichtbaarheid van een organisatie en trekken de aandacht van potentiële klanten en partners, wat cruciaal is voor groei en succes.

Videoproductie uitbesteden

Wil je ook de impact van videomarketing benutten om je boodschap over te brengen en je merk te versterken? Pro Motion Film staat klaar om je te helpen. Met onze uitgebreide ervaring in videoproductie kunnen we je ondersteunen bij het creëren van overtuigende videocontent die je doelen bereikt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we je kunnen ondersteunen bij het produceren van impactvolle video's. Samen kunnen we je merk laten opvallen en je verhaal vertellen op een manier die blijft hangen bij je publiek.

Videoproductie branche: Marketing en communicatie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92