BouwTalent Noord

Bij Pro Motion Film zijn we verheugd om onze samenwerking met BouwTalent Noord te introduceren, een toonaangevende opleider in de bouwsector. BouwTalent Noord biedt jonge talenten de kans om zich te ontwikkelen en te groeien in de wereld van de bouw en techniek. Als videoproductiebedrijf hebben we het voorrecht gehad om hun inspirerende werk in beeld te brengen. Laten we samen ontdekken hoe we met behulp van video's het verhaal van BouwTalent Noord hebben vastgelegd en gedeeld.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

Voor BouwTalent Noord hebben we een reeks video's geproduceerd waarin we drie studenten hebben gevolgd die deelnemen aan een leerwerkstagetraject. In deze video's delen de studenten openhartig waarom ze hebben gekozen voor dit traject via BouwTalent Noord en hoe de organisatie hen ondersteunt in hun ontwikkeling. De video's bieden niet alleen inzicht in de persoonlijke reis van de studenten, maar geven ook een visuele indruk van de stageplaatsen waar ze werken. Deze video's zijn bedoeld om nieuwe studenten aan te trekken en hen te laten zien welke mogelijkheden BouwTalent Noord biedt.

Wat heb je als opleider aan promotiefilms?

Het gebruik van promotiefilms biedt opleiders zoals BouwTalent Noord talloze voordelen:

  • Visuele impact: Promotiefilms hebben een visuele impact die tekst en afbeeldingen overstijgt. Ze trekken de aandacht van potentiële studenten en maken een blijvende indruk.
  • Persoonlijke connectie: Video's stellen potentiële studenten in staat om zich persoonlijk te verbinden met de verhalen van anderen, zoals de studenten die deelnemen aan het leerwerkstagetraject.
  • Transparantie: Promotiefilms kunnen de transparantie vergroten door potentiële studenten een kijkje achter de schermen te geven. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid.
  • Inspiratie: Deze films kunnen aspirant-studenten inspireren om zich aan te melden voor opleidingen en trajecten, omdat ze zien hoe anderen succesvol zijn geworden.
  • Werving: Promotiefilms zijn krachtige wervingshulpmiddelen. Ze kunnen de zichtbaarheid van je organisatie vergroten en het aantal aanmeldingen stimuleren.

Videoproductie uitbesteden

Als je overweegt om promotiefilms of andere vormen van videocontent in je wervingsstrategie te integreren, staan wij bij Pro Motion Film klaar om te helpen. Onze ervaring in videoproductie stelt ons in staat om boeiende en effectieve video's te creëren die je boodschap overbrengen en studenten aanspreken.

Of je nu promotiefilms, informatieve video's of andere videoproducties nodig hebt, wij kunnen je begeleiden gedurende het hele proces. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Pro Motion Film jouw organisatie kan helpen om de kracht van video te benutten voor effectieve communicatie en werving. Samen kunnen we het verhaal van BouwTalent Noord tot leven brengen en de impact vergroten.

Videoproductie branche: Onderwijs, Bouw

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51