Brandwebbing

Wij ondersteunden content marketing bureau Brandwebbing bij het ontwikkelen van videocontent voor verschillende klanten. Ze wilden door ons een campagne video laten maken geschikt voor publicatie op social media.

Video's die Pro Motion Film voor Brandwebbing heeft gemaakt

Pro Motion Film had de eer om Brandwebbing te ondersteunen bij het creëren van boeiende videocontent voor enkele van hun klanten. Een van de projecten was de campagneserie 'Deconstruct The Machine' voor Weeelectric. Door middel van unieke fly on the wall opnames, doken we achter de schermen van een fascinerende fotoshoot en legden we de deconstructie van dagelijkse apparaten zoals wasmachines, stofzuigers en computers vast. Het andere project is de campagnevideo 'Wat doe jij met 4 minuten extra' voor EBS busvervoer. In deze energieke video vroegen we busreizigers wat zij zouden doen met een extra vier minuten in hun dag.

Voordelen van campagne video's

Campagne video's zijn veel meer dan alleen visuele content; ze zijn een krachtig instrument in de hedendaagse marketingwereld. Enkele voordelen zijn:

  • Versterking van merkidentiteit: Ze geven merken de mogelijkheid om hun waarden, visie en missie op een visueel aantrekkelijke manier over te brengen.
  • Engagement verhogen: Bewegend beeld trekt de aandacht en kan kijkers langer vasthouden dan tekst of stilstaande afbeeldingen.
  • Vergroot bereik: Ze zijn gemakkelijk te delen op sociale media, waardoor ze een breder publiek kunnen bereiken.
  • Stimulatie van conversies: Met een duidelijke call-to-action kunnen ze kijkers aanzetten tot actie, of het nu gaat om een aankoop, inschrijving of andere gewenste actie.

Videoproductie uitbesteden aan Pro Motion Film

Het vastleggen van het juiste moment, het juiste gevoel en de juiste boodschap in een video vereist expertise. Bij Pro Motion Film combineren we technische vaardigheden met creativiteit om content te leveren die niet alleen aanspreekt, maar ook resultaten oplevert. Of het nu gaat om een campagnevideo, een bedrijfsfilm of een ander type videocontent, we nemen de tijd om de unieke behoeften en doelen van elke klant te begrijpen. Samenwerken? Neem contact op en laat ons samen een visueel meesterwerk creëren.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51