CAPEXinsights

De reis van Mike Duell, ooit een wiskundige en onderzoeker, leidde hem naar Beca, waar zijn onverzadigbare nieuwsgierigheid hem dreef om anderen te helpen de wereld om hen heen te begrijpen. Door zijn passie voor wiskunde te combineren met een ingenieursgeest, ging Mike de uitdaging aan om kapitaalprojectresultaten te verbeteren. Het resultaat? Een fusie van organisatiecultuur en unieke processen, gevat in een Excel-spreadsheet. Echter, met de kracht van samenwerking werd dit proces omgevormd tot een elegante SharePoint-interface, wat het begin markeerde van CAPEXinsights.

Decennia later biedt CAPEXinsights een gebruiksvriendelijke oplossing voor kapitaallevering die door meer dan 2000 gebruikers wereldwijd wordt gebruikt. De focus ligt op het bieden van inzichtelijke informatie tijdens de projectlevenscyclus om de winstgevendheid en projectlevering te verhogen en risico's te verminderen. De toevoeging van kenmerken, zoals de duurzaamheidsrekenmachine, benadrukt hun toewijding aan toekomstgerichte innovaties. Ondersteund door een eeuw aan expertise van Beca, staat CAPEXinsights sterk in zijn missie, geworteld in kennis en ervaring.

Gerealiseerde video voor CAPEXinsights

Om het verhaal van CAPEXinsights te vertellen, hebben we een bedrijfsfilm ontwikkeld waarin Mike Duell de geschiedenis en missie van het bedrijf tot leven brengt. Gefilmd tegen de achtergrond van een stijlvol kantoor in Amsterdam, vertelt Mike persoonlijk hoe CAPEXinsights is ontstaan en wat ze nu bieden. Deze verhalende benadering wordt versterkt door dynamische stockbeelden die de video verrijken en het verhaal van het bedrijf completeren.

Voordelen van een algemene bedrijfsfilm

Je bedrijf nog beter op de kaart zetten? Dan is een bedrijfsfilm laten maken een hele goede zet. Een bedrijfsfilm kan dienen als het visuele visitekaartje van een organisatie. De voordelen zijn legio:

  • Verhaal vertellen: Brengt de missie, visie en waarden van een bedrijf tot leven.
  • Emotionele connectie: Video kan emoties opwekken en zo een sterkere band met de kijker creĆ«ren.
  • Bereik en zichtbaarheid: Gemakkelijk te delen op sociale media, websites en in presentaties, waardoor het bereik toeneemt.
  • Professionaliteit: Toont expertise en verhoogt het vertrouwen in het merk.
  • Conversie: Kan leiden tot hogere betrokkenheid en conversieratio's.
  • Tijdsbesparing: Biedt een snelle en effectieve manier om informatie over te brengen.

Videoproductie door Pro Motion Film

Bij Pro Motion Film geloven we dat elk verhaal een podium verdient. Door technische finesse te combineren met creatieve flair, brengen we merkverhalen tot leven. Of het nu gaat om bedrijfsfilms, promotieclips of instructievideo's, ons team is toegewijd aan het leveren van kwaliteit. Met een oog voor detail en een passie voor storytelling, streven we ernaar om elk project uniek en gedenkwaardig te maken. Heb je een idee of verhaal dat je wilt delen? Wij staan klaar om het te verwezenlijken. Neem contact op voor meer informatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92