De Zorgcirkel

Welkom bij De Zorgcirkel, waar zorg en welzijn samenkomen om het leven van ouderen en hulpbehoevenden te verbeteren. Als een toegewijde partner van De Zorgcirkel, hebben we met passie gewerkt aan het vastleggen van de unieke essentie van hun zorglocaties en diensten. Onze missie is simpel: door middel van krachtige videoproducties willen we de wereld laten zien wat De Zorgcirkel te bieden heeft.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

In totaal hebben we 24 overtuigende promotiefilms gecreëerd voor 24 verschillende zorglocaties in de prachtige omgeving van Alkmaar, Purmerend, Volendam en Egmond aan Zee. Elke film is een uniek videoportret en bevat een zorgvuldig samengestelde voice-over die in slechts twee minuten een diepgaande indruk geeft van de locatie, zorgwoningen en faciliteiten die De Zorgcirkel te bieden heeft.

Onze films zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ze vertellen ook een verhaal. Ze nemen de kijker mee op een reis door de warme en gastvrije omgevingen die De Zorgcirkel creëert voor hun bewoners. Van de serene rust aan de kust van Egmond aan Zee tot de bruisende energie van Alkmaar, elke locatie wordt op een unieke manier belicht, waardoor potentiële cliënten en hun families een goed beeld krijgen van wat hen te wachten staat.

Bekijk de case

Wat heb je aan promotiefilms?

Promotiefilms zijn het krachtigste hulpmiddel om de boodschap van De Zorgcirkel over te brengen. Ze bieden een venster naar een wereld van zorg en ondersteuning die veel verder gaat dan woorden alleen. Met onze films kunnen mensen de zorglocaties van De Zorgcirkel echt ervaren, zelfs voordat ze er fysiek zijn geweest. Ze krijgen een voorproefje van de vriendelijke en deskundige medewerkers, de comfortabele en huiselijke omgevingen en de uitgebreide faciliteiten die beschikbaar zijn.

Voor families die op zoek zijn naar de best mogelijke zorg voor hun dierbaren, bieden onze promotiefilms een geruststellende blik in de wereld van De Zorgcirkel. Ze helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over de zorg en accommodatie die het beste bij hun behoeften passen. Bovendien zijn deze films een bron van inspiratie en geruststelling voor ouderen die overwegen om hun leven in een van de zorgwoningen van De Zorgcirkel voort te zetten.

Videoproductie door Pro Motion Film

Bij Pro Motion Film hebben we een bewezen staat van dienst op het gebied van videoproductie. We hebben een getalenteerd team van professionals dat zich volledig inzet voor het vastleggen van de kernwaarden en kwaliteit van organisaties. Onze jarenlange ervaring in de branche heeft ons in staat gesteld om niet alleen prachtige visuele elementen te creëren, maar ook een emotionele verbinding te leggen met het publiek.

Ook zo'n video laten maken? Neem contact op voor meer informatie.

Videoproductiebranche: Zorg

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51