Deedmob

Deedmob is een dynamisch softwarebedrijf dat zich specialiseert in het leveren van websites met ingebouwde vrijwilligersvacaturebanken. Hun klantenbestand omvat vrijwilligerscentrales, bedrijven, overheden, goede doelen, vrijwilligersorganisaties en welzijnsinstellingen. Als Pro Motion Film zijn we trots om te hebben samengewerkt met Deedmob, een bedrijf dat de wereld van vrijwilligerswerk en dienstverlening transformeert met behulp van innovatieve technologie.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

In opdracht van Deedmob hebben we een krachtige testimonial video geproduceerd. Hiervoor zijn we op bezoek gegaan bij het vrijwilligersplatform Saam Welzijn in Nieuwleusen. Deze video vangt de authentieke ervaringen en getuigenissen van Saam Welzijn, waarin ze vertellen over de waarde en impact van Deedmob's oplossingen.

Bovendien hebben we een aangepaste versie van de video gemaakt, met de focus op Saam Welzijn en minder nadruk op Deedmob. Deze versie stelt Saam Welzijn in staat om de video te gebruiken als een krachtig instrument om hun eigen dienstverlening en missie uit te leggen aan hun doelgroep.

Wat heb je aan een testimonial video?

Testimonial video's bieden een reeks voordelen die organisaties zoals Deedmob kunnen helpen bij het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid. Ten eerste hebben ze een grote impact op potentiële klanten. Het delen van authentieke verhalen en getuigenissen van tevreden klanten, zoals Saam Welzijn, creëert geloofwaardigheid en overtuigingskracht. Potentiële klanten voelen zich gerustgesteld door het zien en horen van de positieve ervaringen van anderen.

Daarnaast brengen testimonial video's de menselijke kant van een organisatie naar voren. Ze leggen de nadruk op de persoonlijke relaties en de waarde die het bedrijf biedt. Dit kan helpen bij het opbouwen van een emotionele connectie met het publiek, wat essentieel is voor het bouwen van sterke klantrelaties.

Bovendien kunnen testimonial video's worden gedeeld op verschillende platforms, van websites en sociale media tot e-mailmarketingcampagnes en presentaties. Ze vergroten de zichtbaarheid van het bedrijf en trekken de aandacht van potentiële klanten, zelfs als ze passief op zoek zijn naar oplossingen.

Videoproductie uitbesteden

Wil je ook de kracht van testimonial video's benutten om vertrouwen op te bouwen en je verhaal te vertellen? Pro Motion Film staat klaar om je te helpen. Met onze uitgebreide ervaring in videoproductie kunnen we je ondersteunen bij het creëren van overtuigende testimonial video's die impact hebben.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we je kunnen ondersteunen bij het produceren van krachtige videocontent. Samen kunnen we je bedrijf laten opvallen en je verhaal vertellen op een manier die mensen raakt en inspireert.

Videoproductie branche: Software

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92