Easygenerator

Bij Easygenerator draait alles om eenvoud en effectiviteit. Het idee is simpel: maak het voor iedereen toegankelijk om boeiende e-learning te creëren zonder een achtergrond in onderwijsontwerp of codering. Met een gebruiksvriendelijke auteurstool stelt Easygenerator bedrijven in staat om hun kennis vast te leggen en te delen. Of het nu gaat om een nieuwe medewerker die wordt ingewerkt of een ervaren professional die zijn expertise wil delen, met Easygenerator wordt kennisdeling een fluitje van een cent. En het mooiste? Geen ervaring nodig. Gewoon inloggen, creëren en delen.

Video's gecreëerd voor Easygenerator

Om de kracht en impact van Easygenerator te tonen, heeft Pro Motion Film twee testimonial video's geproduceerd die de ervaringen van hun klanten in de schijnwerpers zetten:

DHL's transformatie: Deze video belicht hoe DHL, met bijna 600.000 medewerkers wereldwijd, hun trainingsaanpak radicaal veranderde. Meredith, VP van talentwerving, training en groei, deelde hoe het decentraliseren van trainingsmateriaalontwikkeling hun hielp om de trainingscapaciteit enorm te verhogen.

DSM's efficiënte strategie: Een switch van een traditionele top-down trainingsmethode naar een bottom-up aanpak heeft DSM in staat gesteld om hun werknemers centraal te stellen in kennisdeling. Niet alleen heeft dit de expertise binnen het bedrijf behouden, het heeft ook geleid tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Voordelen van testimonial video's

Ook een testimonial video laten maken? Goed idee! Testimonial video's zijn krachtige tools in de wereld van marketing en hier is waarom:

  • Geloofwaardigheid: Ze bieden echt bewijs dat een product of dienst werkt.
  • Verbinding: Mensen vertrouwen mensen. Het zien en horen van echte klanten creëert een emotionele band.
  • Detailniveau: Terwijl geschreven testimonials oppervlakkig kunnen zijn, bieden video's diepte en context.
  • SEO waarde: Videocontent kan helpen om de online zichtbaarheid te verbeteren.
  • Conversie: Ze kunnen potentiële klanten overtuigen om de stap te zetten en een product of dienst te kopen.

Videoproductie met Pro Motion Film

Het vertellen van een verhaal, vooral dat van tevreden klanten, vereist een bepaald niveau van vakmanschap. Bij Pro Motion Film ligt de focus op het vastleggen van die authentieke momenten en ervaringen die een merk of bedrijf onderscheiden. Met een combinatie van technische expertise, creativiteit en een luisterend oor zorgen we ervoor dat elk verhaal dat we vertellen resoneert bij het doelpubliek. Van concept tot eindproduct, we zetten ons in voor kwaliteit en effectiviteit. Geïntrigeerd door wat we kunnen bieden? Neem contact op voor meer details en laten we samen het volgende succesverhaal creëren.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51