Erasmus MC

In het hart van Rotterdam, omringd door innovatie en toewijding, bevindt zich het Erasmus MC ziekenhuis, een toonaangevend centrum voor medische vooruitgang en zorg van wereldklasse. Als videoproductiebedrijf is Pro Motion Film trots op de samenwerking met de afdeling Oncologie van het Erasmus MC, waar we hebben bijgedragen aan het verspreiden van essentiële informatie en het creëren van impactvolle video's om de patiëntenzorg te verbeteren.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

Voor de afdeling Oncologie van het Erasmus MC hebben we informatieve videocontent gemaakt die de zorg en toewijding van deze afdeling in de schijnwerpers zet. Onze video's brengen vertegenwoordigers van de afdeling rechtstreeks in contact met de patiënten en bieden heldere uitleg over de diverse aspecten van de behandeling en ondersteuning die ze bieden. Van behandelingsmogelijkheden tot emotionele steun, onze video's zijn een waardevolle bron geworden voor zowel patiënten als zorgverleners.

Wat heb je aan informatieve videocontent?

Informatieve videocontent biedt talloze voordelen, vooral binnen de medische wereld. Bij de afdeling Oncologie van het Erasmus MC hebben we gezien hoe onze video's hebben bijgedragen aan verbeterde communicatie en begrip. Voordelen van deze videocontent zijn onder andere:

  • Duidelijkheid: Informatieve video's vertalen complexe medische informatie naar begrijpelijke taal, waardoor patiënten beter geïnformeerd en voorbereid zijn op hun behandelingstraject.
  • Empowerment: Deze video's geven patiënten het gevoel van controle en empowerment, omdat ze de mogelijkheid hebben om hun eigen zorgtraject beter te begrijpen en te plannen.
  • Vertrouwen: Video's met vertegenwoordigers van de afdeling wekken vertrouwen bij patiënten, omdat ze de mensen achter de medische zorg leren kennen en de persoonlijke toewijding ervaren.
  • Toegankelijkheid: Informatieve video's zijn altijd beschikbaar, waardoor patiënten en hun families op elk moment toegang hebben tot waardevolle informatie.
  • Ondersteuning voor zorgverleners: Deze video's ondersteunen zorgverleners door het verminderen van herhaalde vragen en het verstrekken van educatieve tools voor hun patiënten.
  • Betrokkenheid: Video's moedigen betrokkenheid aan tussen patiënten en zorgverleners, wat de algehele zorgervaring verbetert.

Videoproductie uitbesteden

Bij Pro Motion Film begrijpen we de complexiteit en gevoeligheid van medische communicatie. We zijn er trots op dat we hebben mogen bijdragen aan de missie van de afdeling Oncologie van het Erasmus MC om de best mogelijke zorg te bieden aan hun patiënten.

Als jij ook overweegt om informatieve videocontent te integreren in jouw medische communicatiestrategie, staan wij klaar om te helpen. Onze expertise in videoproductie stelt ons in staat om duidelijke, boeiende en impactvolle video's te maken die patiënten en zorgverleners ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Pro Motion Film jouw organisatie kan helpen om de kracht van video te benutten voor betere zorgcommunicatie. Samen kunnen we de zorgsector nog sterker maken.

Videoproductie branche: Zorg

Gewoon goede filmmaker

Ilse Kuiper, Content en communicatie DUOS, Erasmus MC

Gewoon goede filmmaker, begrijpt wat je wilt, en maakt er iets moois van. Professioneel, goed bereikbaar en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51