ETHGlobal

ETHGlobal, een pionier in het hosten van toonaangevende hackathons, is vastbesloten om nieuwe vaardigheden bij te brengen, ontwikkelaarsgemeenschappen te versterken en de grenzen van nieuwe technologieën te verleggen. Met jarenlange ervaring streven ze ernaar om een eersteklas ecosysteem te creëren voor Ethereum-ontwikkelaars en ondernemers.

Video's gemaakt voor ETHGlobal

De magie van een evenement vastleggen is een kunst op zich. Voor ETHGlobal hebben we deze kunst geperfectioneerd. We hebben videoproducties gecreëerd rond hun prestigieuze evenement ETHAmsterdam, dat plaatsvond in de historische Beurs van Berlage in Amsterdam. Dit 3-daagse hackathon-evenement was niet zomaar een bijeenkomst, maar een viering van innovatie, technologie en gemeenschap. Onze camera's waren er om elk opmerkelijk moment vast te leggen, van de intensieve coderingssessies tot de vreugdevolle overwinningen.

De kracht van een aftermovie

Een aftermovie laten maken doe je niet alleen omdat het een herinnering is aan een evenement. Het is ook een krachtig marketinginstrument. Het geeft de kijkers een kans om de essentie en de energie van het evenement te voelen, zelfs als ze er niet bij konden zijn. Enkele voordelen van een aftermovie:

  • Herbeleving: Voor degenen die erbij waren, dient het als een prachtige terugblik.
  • Promotie: Toekomstige deelnemers krijgen een voorproefje van wat ze kunnen verwachten.
  • Merkversterking: Het benadrukt de waarden, missie en visie van een organisatie.
  • Engagement: Het creëert buzz en gesprek rond het merk of het evenement.
  • Bereik: Met de kracht van social media kan een aftermovie een groot publiek bereiken, waardoor de naamsbekendheid wordt vergroot.

Videoproductie uitbesteden aan Pro Motion Film

Het vastleggen van de essentie van een evenement vereist meer dan alleen een camera. Het vereist een getraind oog, technische expertise en een passie voor verhalen vertellen. Bij Pro Motion Film combineren we al deze elementen om adembenemende evenementenvideo's te creëren die niet alleen entertainen, maar ook informeren en inspireren.


Of het nu gaat om een groot congres, een intieme workshop of een dynamische hackathon zoals die van ETHGlobal, we benaderen elk project met dezelfde zorg en aandacht voor detail. Onze ervaren videografen, editors en producers werken samen om elk moment vast te leggen en het verhaal van het evenement op de best mogelijke manier te vertellen.


Als het gaat om kwaliteit, compromissen zijn geen optie. Bij Pro Motion Film garanderen we de beste kwaliteit video's die de identiteit en de boodschap van je merk of evenement versterken.
Interesse in onze diensten? Neem contact op voor meer informatie.

Quick turn around

HuiChi Man, Event manager, ETHGlobal

Quick turn around. A pleasure to work with the team of Pro Motion Film

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51