Gemeente Oostzaan

Gemeente Oostzaan, een parel in het hart van Nederland, heeft haar schoonheid en veelzijdigheid op een unieke manier laten vastleggen door Pro Motion Film. Met trots presenteren wij onze nieuwste creatie: een adembenemende drone video en bijbehorende fotografie die de rijke pracht van deze gemeente in volle glorie toont.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

Gemeente Oostzaan vertrouwde ons de opdracht toe om een drone video te produceren die de meest betoverende locaties van de gemeente belicht. In onze video vind je verbluffende beelden van onder andere het gezellige centrum, het uitgestrekte recreatiegebied het Twiske, het idyllische Oostzaanerveld en vaarboeren die zich inzetten voor hun dagelijkse werkzaamheden. Onze expertise in drone technologie en cinematografie komt duidelijk naar voren in de prachtige shots die het karakter van Gemeente Oostzaan weerspiegelen.

Van alle bezienswaardigheden die we vastlegden, hebben we tevens verbluffende fotografie gecreëerd, zowel vanaf de grond als vanuit de lucht. Deze foto's bieden de gemeente een veelzijdig hulpmiddel voor zowel digitale als printmarketing, waardoor ze hun boodschap op krachtige wijze kunnen overbrengen.

Wat heb je aan een promotievideo aangevuld met fotografie?

De voordelen van een promotiefilm laten maken gecombineerd met fotografie zijn ronduit indrukwekkend. Allereerst biedt een video een meeslepende ervaring voor kijkers, waardoor ze zich beter kunnen inleven in de prachtige omgeving van Gemeente Oostzaan. Bovendien kan een video veel meer informatie in korte tijd overbrengen dan statische tekst of afbeeldingen. Het geeft potentiële bezoekers en investeerders een diepgaander inzicht in wat de gemeente te bieden heeft, waardoor het een krachtig hulpmiddel is voor marketing en promotie.

De toevoeging van fotografie versterkt de impact van de boodschap nog verder. Foto's zijn perfect om de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten. Ze zijn ideaal voor gebruik in brochures, websites, social media, en andere marketingmaterialen. Door zowel video als fotografie te combineren, heeft Gemeente Oostzaan nu een veelzijdig marketingpakket dat haar aantrekkelijkheid op verschillende platforms benadrukt.

Videoproductie uitbesteden

Overweeg je ook om een professionele promotievideo en fotografie te laten maken om je bedrijf, gemeente of organisatie te promoten? Ons videoproductiebedrijf staat klaar om je te helpen. Onze ervaren en toegewijde team van experts in videoproductie en fotografie zorgt ervoor dat je boodschap op de meest impactvolle manier wordt overgebracht.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we je kunnen ondersteunen bij het realiseren van jouw marketingdoelen. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en de schoonheid van jouw locatie of project te laten stralen. Samen kunnen we iets buitengewoons creëren dat indruk maakt op jouw doelgroep.

Videoproductie branche: Overheid

review Angela

Fijne samenwerking!

Angela Uijtewaal, Junior Communicatieadviseur, Gemeente Oostzaan

Afgelopen jaar verschillende projecten gedaan met Pro Motion Film. Ze denken goed mee, zijn vriendelijk en reageren altijd snel. Fijne samenwerking!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92