GGD Flevoland

In de provincie Flevoland zet de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) zich in voor de gezondheid en het welzijn van de lokale bevolking. Als Pro Motion Film zijn we er trots op om met GGD Flevoland samen te werken bij het maken van 3 betekenisvolle video's

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

Voor GGD Flevoland hebben we drie korte documentaire video's geproduceerd over het onderwerp onbedoelde zwangerschap. In deze video's volgen we drie vrouwen die onbedoeld zwanger zijn geworden en delen ze openhartig hun persoonlijke verhalen. Deze vrouwen vertellen over de ondersteuning die ze ontvangen van zorginstanties en waar deze instanties naar hun mening nog verbeteringen kunnen aanbrengen.

Deze documentaires bieden niet alleen inzicht in de uitdagingen waarmee vrouwen te maken krijgen bij onbedoelde zwangerschap, maar laten ook zien hoe GGD Flevoland en andere zorginstanties een verschil maken in hun leven.

Wat heb je aan documentaire videocontent voor je organisatie?

Het gebruik van documentaire videocontent biedt organisaties verschillende voordelen:

  • Authenticiteit: Documentaires hebben de kracht om authentieke verhalen te vertellen. Ze resoneren met kijkers omdat ze echte mensen en echte situaties laten zien.
  • Betrokkenheid: Documentaires hebben vaak een diepgaande impact en trekken de aandacht van kijkers. Ze moedigen betrokkenheid aan en zorgen ervoor dat mensen nadenken over belangrijke kwesties.
  • Bewustwording: Documentaire video's zijn effectieve tools om bewustwording te creëren rondom een bepaald onderwerp. Ze kunnen complexe kwesties begrijpelijk maken en het publiek informeren.
  • Inspiratie tot actie: Als een documentaire eenmaal indruk heeft gemaakt, kan deze kijkers inspireren tot actie te komen, bij te dragen aan de zaak of zelfs te helpen verandering teweeg te brengen.
  • Merkbekendheid: Het delen van verhalen die de missie en waarden van je organisatie belichten, draagt bij aan merkbekendheid en positieve associaties.

Videoproductie uitbesteden

Als je overweegt om documentaire videocontent of andere vormen van video's te integreren in je communicatiestrategie, staan wij bij Pro Motion Film klaar om te helpen. Onze expertise in videoproductie stelt ons in staat om krachtige en aangrijpende video's te creëren die je boodschap effectief overbrengen.

Of je nu documentaires, bedrijfspresentaties of andere videoproducties nodig hebt, wij kunnen je begeleiden in het hele proces. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Pro Motion Film jouw organisatie kan helpen om de kracht van video te benutten voor effectieve communicatie en impactvolle storytelling. Samen kunnen we verhalen vertellen die mensen raken en in beweging brengen.

Videoproductie branche: Zorg

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51