Giarte Media Group B.V.

Bij Pro Motion Film zijn we verheugd om onze samenwerking met Giarte Media Group B.V. te delen, een vooraanstaande speler op het gebied van marktonderzoek, gevestigd in het bruisende Amsterdam. Giarte Media Group B.V. werkt wereldwijd samen met techbedrijven en corporaties om te bouwen aan wat werkelijk van belang is in IT: klanttevredenheid, gebruikerservaring en vertrouwen. Onze missie is om hun visie tot leven te brengen en te ondersteunen door middel van impactvolle video's.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

Voor Giarte Media Group B.V. hebben we met trots drie krachtige testimonial video's geproduceerd. In deze video's delen vertegenwoordigers van NEH Groep, Fujitsu en Axians hun persoonlijke ervaringen en succesverhalen over hoe Giarte hen heeft geholpen en hoe ze zich verdiepen in het XLA-gedachtegoed (Experience Level Agreements). Deze testimonial video's bieden een diepgaand inzicht in de positieve impact van Giarte's werk voor haar klanten, wat waardevolle getuigenissen oplevert die het vertrouwen in hun diensten versterken.

Wat heb je aan klantreferentie video's?

Klantreferentie video's, zoals die we voor Giarte Media Group B.V. hebben gemaakt, bieden een reeks voordelen die van onschatbare waarde zijn voor je bedrijf:

  • Geloofwaardigheid: Testimonial video's versterken de geloofwaardigheid van je bedrijf. Potentiële klanten vertrouwen op de authentieke ervaringen en aanbevelingen van anderen.
  • Vertrouwen en relaties: Deze video's helpen bij het opbouwen van vertrouwen tussen je merk en potentiële klanten. Ze creëren een band door echte mensen te laten zien die echte problemen hebben opgelost met behulp van jouw producten of diensten.
  • Concretisering van succes: Klantreferentie video's concretiseren de successen die je hebt behaald. Ze illustreren hoe jouw bedrijf waarde toevoegt aan het leven van klanten en laten zien hoe ze specifieke problemen hebben overwonnen.
  • Visuele aantrekkingskracht: Video's trekken de aandacht en houden deze vast. Ze zijn een krachtige manier om je boodschap over te brengen en maken je bedrijf aantrekkelijker voor potentiële klanten.
  • Kennisdeling: Testimonial video's dienen ook als educatieve hulpmiddelen. Ze kunnen potentiële klanten helpen begrijpen hoe ze jouw producten of diensten kunnen benutten voor hun eigen behoeften.

Videoproductie uitbesteden

Als je overweegt om klantreferentie video's of andere vormen van videocontent te integreren in je marketingstrategie, staan wij bij Pro Motion Film klaar om te helpen. Onze expertise in videoproductie stelt ons in staat om boeiende en impactvolle video's te creëren die je bedrijf een voorsprong geven.

Of je nu getuigenissen, bedrijfspresentaties of andere videoproducties nodig hebt, wij kunnen je bij elke stap begeleiden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Pro Motion Film jouw organisatie kan helpen om de kracht van video te benutten voor effectieve communicatie en klantenbinding. Samen kunnen we jouw verhaal vertellen en de impact vergroten.

Videoproductie branche: Zakelijke dienstverlening

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51