GROHE

Bij Pro Motion Film zijn we trots om onze samenwerking met GROHE te delen, een toonaangevend merk in de sanitairindustrie. Samen hebben we twee krachtige klantreferentie video's geproduceerd, gericht op het innovatieve GROHE product Rapid SLX - het inbouwtoiletreservoir. Deze video's zijn meer dan alleen beelden; ze vormen een brug tussen het product en tevreden klanten. Lees verder om te ontdekken hoe onze video's het verhaal van GROHE tot leven brengen.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

Onze samenwerking met GROHE heeft geresulteerd in twee inspirerende klantreferentie verhalen, of zogeheten testimonial video's. In de eerste video schittert Installatiebedrijf Van Gerven. We hebben dit bedrijf geïnterviewd om te begrijpen hoe ze het Rapid SLX inbouwtoiletreservoir van GROHE in hun projecten hebben geïntegreerd. Het is een overtuigend verhaal van vakmanschap en innovatie in de praktijk.

In de tweede video hebben we Wil Wouters Installatietechniek in de hoofdrol. We hebben met hen gesproken over hun ervaringen met het GROHE-product en hoe het hun projecten heeft verbeterd. Deze video biedt inzichten in hoe het product van GROHE niet alleen de professionals, maar ook de eindgebruikers ten goede komt.

Wat heb je aan promotiefilms?

Promotiefilms zijn de sleutel tot het overbrengen van de unieke voordelen en het potentieel van een product of dienst. Ze bieden verschillende voordelen die verder gaan dan conventionele marketing:

  • Vertrouwen en credibiliteit: Klantreferentie video's, zoals die we voor GROHE hebben gemaakt, bouwen vertrouwen op bij potentiële klanten. Ze tonen echte mensen die positieve ervaringen delen, wat de geloofwaardigheid van je merk verhoogt.
  • Visuele aantrekkingskracht: Video's trekken de aandacht en houden deze vast. Ze bieden een dynamische en boeiende manier om je boodschap over te brengen.
  • Emotionele betrokkenheid: Video's kunnen emoties oproepen en een diepgaande verbinding tot stand brengen tussen je merk en je doelgroep. Ze laten zien hoe jouw product of dienst het leven van mensen verbetert.
  • Vergroot bereik en impact: Video's kunnen gemakkelijk online worden gedeeld en hebben het potentieel om viraal te gaan, waardoor je bereik exponentieel groeit.

Promotiefilms uitbesteden

Wil je de voordelen van promotiefilms benutten voor jouw bedrijf, product of dienst? Pro Motion Film staat klaar om je te helpen. Ons ervaren team begrijpt de kracht van storytelling en visual storytelling en heeft een bewezen staat van dienst in het produceren van overtuigende videocontent.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen je verhaal te vertellen en je merk te versterken met indrukwekkende promotiefilms. Samen zullen we jouw boodschap tot leven brengen en de impact vergroten.

Videoproductie branche: Bouw

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51