inRiver

In de snel evoluerende wereld van e-commerce en productinformatiebeheer staat inRiver aan de frontlinie van innovatie. Als bedrijf begrijpen ze als geen ander hoe cruciaal het is om hoogwaardige productinformatie te leveren aan hun klanten. In deze digitale tijdperk waarin visuele content domineert, hebben ze de kracht van videomarketing omarmd. En hier komt Pro Motion Film in beeld.

Wat doet inRiver?

inRiver is een toonaangevend softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in productinformatiebeheer (PIM). Ze bieden oplossingen die bedrijven helpen om productinformatie op een georganiseerde, efficiënte en consistente manier te beheren en te distribueren over verschillende verkoopkanalen. Dit stelt bedrijven in staat om de productbeleving te verbeteren, merkconsistentie te handhaven en de verkoop te stimuleren.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

Pro Motion Film heeft met trots samengewerkt met inRiver om twee boeiende klantcase video's te produceren, samen met indrukwekkende verhalen van twee van hun klanten: Boretti en Bugaboo.

1. Klantcase Video over Boretti

In de klantcase video over Boretti vertellen we het verhaal van hoe inRiver heeft bijgedragen aan de groei van dit vooraanstaande merk in hoogwaardige keukenapparatuur. We brengen het succesverhaal tot leven met prachtige visuals en interviews met key stakeholders, waardoor kijkers een diepgaand inzicht krijgen in de impact van inRiver's oplossingen op Boretti's bedrijfsresultaten.

2. Klantcase Video over Bugaboo

Onze klantcase video over Bugaboo richt zich op de transformatie van deze bekroonde kinderwagenfabrikant dankzij de samenwerking met inRiver. We combineren beelden van hun innovatieve producten met interviews van Bugaboo's team om te laten zien hoe inRiver hen heeft geholpen om de productlanceringen te stroomlijnen en de klanttevredenheid te vergroten.

Wat heb je aan klantcase video's?

Klantcase video's zijn veel meer dan alleen marketingmateriaal; ze zijn een krachtig hulpmiddel om potentiële klanten te overtuigen en vertrouwen op te bouwen. Hier zijn enkele voordelen:

  • Authenticiteit: Klanten vertellen hun eigen verhaal, wat geloofwaardigheid toevoegt aan uw boodschap.
  • Bewijs van succes: Het bewijst dat uw producten of diensten waarde toevoegen en resultaten opleveren.
  • Verbinding: Het stelt potentiële klanten in staat zich te identificeren met bestaande klanten en hun uitdagingen.

Videomarketing uitbesteden

Je begrijpt nu de kracht van klantcase video's en de impact die ze kunnen hebben op uw bedrijf, maar hoe kunt u ze realiseren? Het antwoord is simpel: laat uw video's maken door professionals. Pro Motion Film is uw betrouwbare partner voor het creëren van hoogwaardige, op maat gemaakte klantcase video's die uw succesverhalen tot leven brengen. Ons ervaren team van videomakers begrijpt jullie behoeften en zorgt ervoor dat jullie boodschap op de meest effectieve en visueel aantrekkelijke manier wordt overgebracht.

Je video's laten maken door Pro Motion Film

Wacht niet langer om de kracht van klantcase video's te benutten en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact op met Pro Motion Film om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw verhaal te vertellen en indruk te maken op je doelgroep met boeiende videomarketing.

Videoproductie branche: Software

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51