Intrum

Intrum, de Europese marktleider in kredietbeheerdiensten, staat bekend om haar toewijding aan innovatie en klanttevredenheid. Als Pro Motion Film zijn we er trots op dat we de kans hebben gekregen om samen te werken met een bedrijf van dergelijke statuur. Intrum heeft ons de eer gegeven om hun verhaal vast te leggen in de vorm van twee indrukwekkende klantreferentie video's. Hiervoor gingen we langs bij SCAN in Amsterdam en Translink in Amersfoort, waar we de inspirerende samenwerkingen en prestaties van Intrum in de schijnwerpers hebben gezet.

Bovendien hebben we een partner video gecreëerd die de strategische samenwerking tussen Intrum en Career Control in de schijnwerpers plaatst, met de voordelen die deze samenwerking biedt aan opdrachtgevers en nieuw talent.

Wat heb je aan dit soort promotiefilms?

De voordelen van klantreferentie video's en partner video's zoals die voor Intrum zijn talrijk en waardevol. Allereerst dienen ze als krachtige geloofsbrieven voor een bedrijf, waardoor potentiële klanten en partners een beter begrip krijgen van de waarde die het bedrijf biedt. Klantreferentie video's, zoals die voor Intrum, laten zien hoe tevreden klanten succesvol gebruik maken van de diensten en producten van het bedrijf, wat een sterk vertrouwenssignaal is.

Daarnaast fungeren deze promotiefilms als effectieve marketingtools. Ze bieden een boeiende manier om de boodschap van het bedrijf over te brengen en kunnen worden verspreid via verschillende digitale kanalen, zoals websites, sociale media en e-mailmarketing. Ze trekken de aandacht en houden de interesse van het publiek vast, wat leidt tot meer betrokkenheid en conversie.

Bovendien kunnen partner video's, zoals die voor Intrum en Career Control, strategische allianties en samenwerkingen versterken. Ze tonen de synergie tussen de betrokken partijen en benadrukken de voordelen die klanten en nieuw talent kunnen verwachten. Dit vergroot niet alleen de geloofwaardigheid, maar ook de aantrekkingskracht van het bedrijf op nieuwe partners en klanten.

Videoproductie uitbesteden

Het creëren van overtuigende en professionele promotiefilms is een kunst op zich, en dat is waar Pro Motion Film in uitblinkt. Als gerenommeerd videoproductiebedrijf hebben we een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige videocontent voor bedrijven in diverse sectoren.

Of je nu op zoek bent naar klantreferentie video's om je succesverhalen te delen of partner video's om strategische samenwerkingen te benadrukken, wij hebben de expertise en creatieve vaardigheden om jouw verhaal op een boeiende manier tot leven te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Pro Motion Film je kan helpen bij het creëren van impactvolle promotiefilms die de aandacht trekken en de conversie stimuleren. Samen kunnen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen en je verhaal effectief delen met de wereld.

Videoproductie branche: Finance

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51